Θα πάρει και άλλη ευκαιρία ο Σολμπάκεν

Σολμπάκεν - Μαρτίνεθ

i

© Intime

Θα πάρει και άλλη ευκαιρία ο Σολμπάκεν

Διονύσης Βερβελές 20:50 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 21.11.2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει σκοπό να δώσει και άλλα ματς στον Νορβηγό εξτρέμ…

Από τις μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι και δεν του έχει «βγει» είναι ο Όλα Σολμπάκεν. Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη Ρόμα υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Για την ώρα δεν έχει μπορέσει να δώσει στους «ερυθρόλευκους» αυτά για τα οποία αποκτήθηκε και αυτό είναι κάτι που έχει βάλει τους Πειραιώτες σε δεύτερες σκέψεις για τον ποδοσφαιριστή. 

Από την άλλη βέβαια δεν μπορεί να γυρίσει στη Ρόμα και να φύγει για αλλού δανεικός, γιατί είχε παίξει το καλοκαίρι με τους Ιταλούς, έχει αγωνιστεί και με τον Ολυμπιακό οπότε δεν έχει δικαίωμα να παίξει σε τρίτη ομάδα την ίδια σεζόν. Υπάρχουν τα «παραθυράκια» για Αμερική και Σαουδική Αραβία, αλλά είναι ένα δύσκολο σενάριο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει σκοπό να δώσει και άλλη ευκαιρία στον Νορβηγό εξτρέμ. Όχι γιατί δεν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα παρά μόνο στους «ερυθρόλευκους» ή τη Ρόμα, αλλά γιατί πιστεύει ότι έχει να δώσει στην ομάδα πράγματα και στην πραγματικότητα η αξία του δεν είναι αυτή που έχει δείξει μέχρι τώρα. Αυτός με τον Αντόνιο Κορδόν άλλωστε, επέμειναν για την απόκτησή του. Τότε που στο τραπέζι είχε πέσει και το όνομα του Ντεσπόντοφ από την Λουντογκόρετς, που τελικά κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Για αυτό και ο Σολμπάκεν, πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα ματς που έχει ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου και από εκεί και πέρα θα παρθεί η οριστική απόφαση για τον παίκτη. Θα… αδειάσει την επιλογή του ο Μαρτίνεθ; Φαίνεται δύσκολο. Πιο εύκολο είναι να περιμένει να δει κάτι καλό, αλλά όσο αυτό δεν έρχεται, χάνονται και η ουσία και οι εντυπώσεις…