Ο Ορτέγκα και πως τον περιμένει ο Μαρτίνεθ

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα

i

© Intime

Ο Ορτέγκα και πως τον περιμένει ο Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 08:41 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 21.11.2023

Η κλήση του στην εθνική Αργεντινής και η κουβέντα για την συμπεριφορά του…

Αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα θέματα συζήτησης στον Ολυμπιακό τις προηγούμενες ημέρες, ήταν η κλήση του Φρανσίσκο Ορτέγκα στην εθνική Αργεντινής. Όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη υπόθεση μία ομάδα της Ελλάδας και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός, να έχει παίκτη στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Έτσι λοιπόν, ο Ορτέγκα πήγε στην Αργεντινή βγήκαν και οι σχετικές φωτογραφίες του με τον Λιονέλ Μέσι στην προπόνηση και όπως είναι λογικό το θέμα αυτό «έπαιξε» αρκετά και παντού αυτές τις ημέρες. Ετοιμάζεται, όμως να επιστρέψει και αυτός με τους άλλους διεθνείς στο Ρέντη..

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ όλο αυτόν τον καιρό που είναι στον Ολυμπιακό αυτό που λέει συνεχώς στις δηλώσεις του είναι να μπορούν όλοι να μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Αυτό ακριβώς περιμένει τώρα και από τον Ορτέγκα. Να δει τον παίκτη που είχε και πριν, αλλά και ακόμη καλύτερο ιδιαίτερα στο ψυχολογικό κομμάτι.

Θέλει να δει ακόμη περισσότερο «ανεβασμένο» τον Ορτέγκα και όχι έναν παίκτη που θα έχουν πάρει τα... μυαλά του αέρα. Γιατί υπάρχουν, φυσικά, και αυτές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Βέβαια να τονίσουμε πως ο Ορτέγκα δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα στο Ρέντη. Το αντίθετο μάλιστα, αυτό που αναφέρουν όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη άκρως επαγγελματία, ο οποίος αυτό που κοιτάει συνεχώς είναι να βελτιώνεται τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ποια είναι η Ρίο Άβε που καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τη σώσει από την καταστροφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:12 - 20.11.2023

Ποια είναι η Ρίο Άβε που καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τη σώσει από την καταστροφή

Σανίδα σωτηρίας στη Ρίο Άβε ετοιμάζεται να προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για να την κάνει έναν ανταγωνιστικό σύλλογο. Ποια είναι όμως η ομάδα που καλείται να σώσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού;

Πήρε την απόφαση να αφήσει την πατρίδα του για την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Πήρε μια καλή ευκαιρία και κοιτάζει να την εκμεταλλευτεί. Σίγουρα η κλήση του στην εθνική Αργεντινής του ανεβάζει τις μετοχές, αλλά θέλει να πάει καλά με τον Ολυμπιακό. Κερδίζει τη φανέλα του βασικού, αλλά αυτό που λέει παντού, είναι να δώσει περισσότερα στους «ερυθρόλευκους». Κι αν κάτι περιμένει πολύ ο Μαρτίνεθ μέσα στο γήπεδο, είναι η βελτίωσή του στο ανασταλτικό κομμάτι. Μπροστά, δεν έχει παράπονο…

Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!