«Τέλος στη σαπουνόπερα: Η Ατλέτικο Μινέιρο παραιτείται από την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

«Τέλος στη σαπουνόπερα: Η Ατλέτικο Μινέιρο παραιτείται από την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:31 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 19.11.2023

Η Ατλέτικο Μινέιρο σταματάει της διαπραγματεύσεις με τον Γκουστάβο Σκάρπα, όπως ανέφερε σε δημοσίευμά του Μέσο από τη Βραζιλία.

Το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τον Πειραιά, έχοντας προορισμό την πατρίδα του. 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος συνδέθηκε έντονα με την Ατλέτικο Μινέιρο, με τα ΜΜΕ του εξωτερικού να αναφέρουν πως η ομάδα της Serie A θα αποκτήσει τον παίκτη των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, η υπόθεση του έληξε για τον σύλλογο της Βραζιλίας. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μπερνάρντο Κάμπος, το κλαμπ της Λατινικής Αμερικής παύει τις διαπραγματεύσεις για τον Σκάρπα. Ο ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ατλέτικο Μινέιρο έμαθε ότι ο 29χρονος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και ως εκ τούτου αναίρεσε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη. 

Για την ιστορία, όπως αναφέρουν πάντα στη Βραζιλία, η διοίκηση του συλλόγου ήταν έτοιμη να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό τους τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Σκάρπα στην ομάδα της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με τον ίδιο να επιστρέφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από όπου και ήρθε ως δανεικός. Μέχρι στιγμής, σε 11 εμφανίσεις του, ο 29χρονος δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει ή να προσφέρει ασίστ. 

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!