Ο Μαρτίνεθ θέλει να δει τον μαχητικό Ντόι

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Ο Μαρτίνεθ θέλει να δει τον μαχητικό Ντόι

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα πρόκειται να είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»…

Χωρίς τον Παναγιώτη Ρέτσο πρόκειται να παίξει ο Ολυμπιακός το άλλο Σάββατο με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη Super League. Αυτό γιατί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε δηλώσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής που είχε λόγω καρτών στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Έτσι θα στερηθεί τον πιο σταθερό κεντρικό αμυντικό του, από άποψη τόσο συμμετοχών όσο όμως και παρουσίας μέσα στο γήπεδο στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν παίζει, λοιπόν, ο Ρέτσος σε μία θέση που έτσι και αλλιώς «ψάχνεται» ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το τελευταίο διάστημα εξαιτίας τραυματισμών των Πορόζο, Φρέιρε. Για αυτό και στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν βασικός ο Αντρέας Ντόι. Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και με τον Παναιτωλικό, από τη στιγμή που δε θα είναι ο Ρέτσος…

Ευκαιρία του να δείξει ότι μπορεί

Ναι μεν ο Ντόι πέρασε τις δικές του «εξετάσεις» για το αν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα την περσινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο όλοι οι παίκτες κρίνονται συνεχώς. Ιδιαίτερα σε μία χρονιά σαν τη φετινή που η ομάδα έχει δείξει πως «χτίζει» κάτι καινούργιο, αλλά και παράλληλα σε ένα ρόστερ που έχει αρκετές λύσεις. Μέχρι και στη θέση του στόπερ παρά το γεγονός πως υπάρχει κενό, έχει αποδειχθεί με τα μέχρι τώρα ματς, με την προσθήκη του Μπιανκόν αριθμητικά ο Ολυμπιακός έχει λύσεις για τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οπότε έτσι και ο Ντόι απέναντι στον Παναιτωλικό καλείται να δείξει στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ότι έχει τα προσόντα να βρίσκεται μέσα στο ροτέισον της ομάδας και να είναι συνεχώς μέσα στη σκέψη του Ισπανού τεχνικού για το κέντρο της άμυνας. Άλλωστε και ο Μαρτίνεθ έχει δείξει πως τον Ντόι τον έχει στο μυαλό του, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχει «ρίξει» στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην αρχή της σεζόν είχαν υπάρξει στιγμές που έδειχνε να τον υπολογίζει και ως αμυντικό χαφ, όπου είναι η φυσική του θέση.