Τι περιμένει να δει ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Τι περιμένει να δει ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 23:41 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 30.03.2024

Μετά από τη διακοπή των επίσημων υποχρεώσεων, επιστροφή με ματς «φωτιά»

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και μάλιστα με μεγάλο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ εκτός έδρας και σε ένα ματς στο οποίο ψάχνουν μόνο τη νίκη, εάν θέλουν να μείνουν μέσα στους διεκδικητές του τίτλου.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τη φετινή σεζόν τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες, αλλά και όπως έχει παρουσιαστεί συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός, τα πάντα είναι αμφίρροπα και επίσης όλα μπορούν να συμβούν. Οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν στα μεγάλα ματς δεν τα έχουν πάει καλά φέτος, αλλά από την άλλη έχουν δείξει πως έχουν αλλάξει και το αγωνιστικό τους προφίλ με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία.

Από εκεί και πέρα όμως τι είναι αυτό που περιμένει και θέλει να δει ο Βάσκος κόουτς του Ολυμπιακού. Μετά από τόσες ημέρες διακοπής των επίσημων υποχρεώσεων, αλλά παράλληλα και των ημερών ξεκούρασης που έδωσε ο ίδιος στους παίκτες του, σε όσους δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, θέλει να δει «φρεσκάδα».

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός είχε αρκετά δυνατά συνεχόμενα ματς και αυτό είχε επηρεάσει τις αντοχές των Πειραιωτών. Τώρα όμως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πήραν τις ανάσες τους και ο Μεντιλίμπαρ περιμένει να δει αυτή η ξεκούραση να «μεταφράζεται» και να βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Παρότι βέβαια είχε το δυσάρεστο νέο με τον Όρτα να τίθεται εκτός πλάνων, λόγω των ενοχλήσεων. 

Πριν από 25 χρόνια η τελευταία νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:13 - 30.03.2024

Πριν από 25 χρόνια η τελευταία νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (31/3, 20:30) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, με στόχο να σπάσει μια «κατάρα» απέναντι στους «ερυθρόλευκους», που κρατάει 25 χρόνια. «Κατάρα» για την Ένωση, αλλά... «ευχή» για τους «ερυθρόλευκους», που θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση.

Ο Βάσκος προπονητής, μίλησε και με όλους τους διεθνείς, ξέρει την κατάστασή τους και έτσι, ετοιμάζεται με το πλάνο του να «χτυπήσει» για την… επιστροφή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν πάνε στην Τούμπα, κινδύνευαν να τεθούν εκτός μάχης πολύ νωρίς. Τα κατάφεραν. Τώρα, μετά την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, έρχεται μια ακόμη πρόκληση με το βαθμό δυσκολίας βέβαια να είναι μεγάλος.