Το απίστευτο… ρεκόρ του Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό!

O Kάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Το απίστευτο… ρεκόρ του Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό!

Διονύσης Βερβελές 09:36 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 09.02.2024

Δεν έπαιξε ούτε ένα ματς μπροστά στον κόσμο ο Πορτογάλος προπονητής…

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες παρέμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ που είχε κι ένα απίστευτο… ρεκόρ. Ο 58χρονος Πορτογάλος προπονητής, κάθισε σε έντεκα ματς στον πάγκο των Πειραιωτών και από αυτά, τα τέσσερα ήταν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τα επτά εκτός έδρας.

Ποιο ήταν το… ρεκόρ του Καρβαλιάλ; Δεν έπαιξε ούτε ένα ματς μπροστά σε κόσμο, στους οπαδούς του Ολυμπιακού! Ανέλαβε, όταν έγινε γνωστή η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν τα γήπεδα. Και με τον Ολυμπιακό μάλιστα, να τιμωρείται ουσιαστικά στην εντυπωσιακή κατά τα άλλα πρεμιέρα του, που έγινε στις 14 Δεκεμβρίου 2023, με το 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα.

Ο γεννημένος στην Μπράγκα τεχνικός, αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και θα έχει να το λέει, πως δεν… γνωρίστηκε με τον κόσμο των «ερυθρολεύκων». Και τώρα, ο νέος τεχνικός, θα κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού που θα επιστρέψει μετά από δύο και… κάτι μήνες στο γήπεδο!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ σίγουρα είναι απογοητευμένος για την εξέλιξη να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν του ήταν και… άγνωστο. Το κλίμα το είχε εισπράξει, έβλεπε πως είχε βαρύνει η ατμόσφαιρα για τον ίδιο. Και το κερασάκι στην… τούρτα, δεδομένα ήταν το τέλος του Πέδρο Άλβες. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής τέθηκε εκτός κάδρου σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτόματα, είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για τον Καρβαλιάλ.

Ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών άλλωστε, παρά την προβληματική εικόνα του Άλβες στις μεταγραφές, είχε σπεύσει να τον ευχαριστήσει δημοσίως, σε συνέντευξη Τύπου. Κι αυτό που έλεγε, ήταν η συμβολή του Άλβες στη μεταγραφική ενίσχυση των Πειραιωτών τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Το απόγευμα της Πέμπτης, ήρθε και η ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας, με τον Γιάννη Βρέντζο νωρίτερα, να ενημερώσει τον Πορτογάλο κόουτς για την απόφαση της διοίκησης.