Το κίνητρο με την ανανέωση του Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Intime

Το κίνητρο με την ανανέωση του Μεντιλίμπαρ

Χάρηκαν και οι ποδοσφαιριστές με την εξέλιξη αυτή και έχουν λόγο…

Το γεγονός πως το κλίμα στον Ολυμπιακό έχει αλλάξει το τελευταίο δίμηνο, δηλαδή απ' όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φαίνεται και από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν σε άλλα πρότυπα και είναι κάτι το οποίο αρέσει και στους ποδοσφαιριστές.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί παίκτες δεν αισθανόντουσαν καλά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και αυτό είχε φανεί από τις εμφανίσεις τους στα ματς ή ακόμη και από τη συμπεριφορά που είχαν στο Ρέντη. Είχε βάλει αρκετούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές… απέναντί του ο Πορτογάλος, ακόμη και συμπατριώτες του. Αυτό ήταν κάτι που δεν έκανε καλό στην ομάδα και φαινόταν άλλωστε από τα αποτελέσματα.

Βερβελές: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, καμία πιθανότητα ο Παναθηναϊκός του Τερίμ» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 14.04.2024

Βερβελές: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, καμία πιθανότητα ο Παναθηναϊκός του Τερίμ» (vid)

Ζητήσαμε από τους τρεις Baladeros, Βερβελέ, Τσιμπίδα και Τσίλη να κάνουν τις προβλέψεις τους για τον πρωταθλητή Ελλάδος και εκείνοι... έφαγαν τα μουστάκια τους.

Έτσι πήρε και η διοίκηση την απόφαση να προχωρήσει στην αλλαγή και να φέρει στην Ελλάδα τον Μεντιλίμπαρ. Έναν προπονητή ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε κατακτήσει με τη Σεβίλλη το Europa League. Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του μέσα στο γήπεδο και επιπλέον οι στόχοι του έγιναν πιο εφικτοί απ' ότι ήταν εκείνη την περίοδο. Είναι μέσα στο πρωτάθλημα, γιατί κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει και να πει ότι δεν το διεκδικεί, ενώ βρίσκεται και ένα ματς πριν τους «4» του Conference League.

Επιπλέον ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει παίκτες οι οποίοι κάνουν πολύ καλές εμφανίσεις με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και γενικότερα το κλίμα στην ομάδα δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που υπήρχε δύο μήνες πριν. Για αυτό όπως όλος ο οργανισμός έτσι και οι ποδοσφαιριστές χάρηκαν και χαμογέλασαν με την επισημοποίηση της ανανέωσης συμβολαίου του Μεντιλίμπαρ.

Είναι κι ένα επιπρόσθετο κίνητρο άλλωστε για τους παίκτες, που γνωρίζουν ποιος θα είναι ο προπονητής που θα «χτίσει» την ομάδα τη νέα σεζόν.