«EZZA Restaurant»: Αυτό είναι το εστιατόριο του Τζέκο στο οποίο έκαναν «ντου» οι φίλοι του Ολυμπιακού (pics & vid)

Ο Τζέκο και το εστιατόριό του

i

© Intime & Facebook

«EZZA Restaurant»: Αυτό είναι το εστιατόριο του Τζέκο στο οποίο έκαναν «ντου» οι φίλοι του Ολυμπιακού (pics & vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:41 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 14.04.2024

Ένα υπερπολυτελές εστιατόριο στο Ντουμπρόβνικ είναι το «EZZA Restaurant», μέσω του οποίου οι φίλοι του Ολυμπιακού τα... έχωσαν στον Έντιν Τζέκο.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 3-2, σε ένα παιχνίδι το οποίο άξιζε πολλά περισσότερα. Οι Πειραιώτες μέχρι το 68' προηγούνταν με 3-0, εντούτοις μία ολιγωρία λίγων λεπτών τους κόστισε ένα σπουδαίο προβάδισμα εν όψει ρεβανς.

Εκτός από τους σκόρερ και εκείνους που έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, ξεχωριστό ρόλο στην αναμέτρηση είχε και ο Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα, προκαλώντας συνεχώς τους φίλους αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που εκείνος έδειξε την τουρκική σημαία στην κερκίδα, η οποία απάντησε με λίγο... σκληρό τρόπο.

Βερβελές: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, καμία πιθανότητα ο Παναθηναϊκός του Τερίμ» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:23 - 14.04.2024

Βερβελές: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, καμία πιθανότητα ο Παναθηναϊκός του Τερίμ» (vid)

Ζητήσαμε από τους τρεις Baladeros, Βερβελέ, Τσιμπίδα και Τσίλη να κάνουν τις προβλέψεις τους για τον πρωταθλητή Ελλάδος και εκείνοι... έφαγαν τα μουστάκια τους.

Μάλιστα, οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν έμειναν μόνο στα συνθήματα, αφού λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα τα... σπασμένα πλήρωσε το εστιατόριο του Τζέκο. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έκαναν «ντου» στις κριτικές του «EZZA Restaurant» το οποίο ανήκει στον ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η βαθμολογία του να πέσει ραγδαία και από 4,8 στο 4,5, όσον αφορά την Google (για την ιστορία η δημοφιλής πλατφόρμα φαίνεται να ακύρωσε βέβαια τις εν λόγω αρνητικές κριτικές).

«EZZA Restaurant»: Ένα πολυτελές εστιατόριο με θέα τη θάλασσα

Το «ΕZZA Restaurant» αποτελεί ένα πολυτελές εστιατόριο το οποίο εδρεύει στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Το μενού περιλαμβάνει ακριβά πιάτα και κοκτέιλ, τα οποία οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν με θέα τη θάλασσα. O Έντιν Τζέκο είναι λάτρης της συγκεκριμένης πόλης και ως εκ τούτου αποφάσισε να ανοίξει την επιχείρηση εκεί. Τα εγκαίνια έγιναν σχετικά πρόσφατα, με το ρεστοράν να ανοίγει τις πύλες του στις 11 Μαΐου του 2023 και να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μοναδική επιχείρηση του 38χρονου φορ στο Ντουμπρόβνικ. Ο Τζέκο παρέα με τον στενό του φίλο, Μίχο Ομπράντοβιτς, άνοιξε στα μέσα του 2019 ένα μπαρ με ναργιλέδες, ονόματι «Ritual», το οποίο επίσης σημειώνει αρκετή επιτυχία.