Οι ειδικές οδηγίες για τα μπακ της Φενέρμπαχτσε

Οσάγι - Σάμουελ, Φορτούνης

i

Οσάγι - Σάμουελ, Φορτούνης/©Intime

Οι ειδικές οδηγίες για τα μπακ της Φενέρμπαχτσε

Διονύσης Βερβελές 14:05 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 14.04.2024

Είναι ένα από τα σημεία στα οποία ο Ολυμπιακός θέλει να «χτυπήσει».

Απέναντι στη Φενέρμπαχτε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη αντιμετώπισε πρόβλημα με τα δύο ακραία μπακ της αντιπάλου του. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν και οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν κούραση και οι Τούρκοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν αυτό, ο Καντίογλου από τ' αριστερά ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Οστερβόλντε και από τα δεξιά ο Οσάγι-Σάμουελ ήταν δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους Πειραιώτες.

Ο Καντίογλου όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός ο οποίος θα παίξει από τ' αριστερά της άμυνας των Τούρκων, αφού ο Οστερβόλντε τραυματίστηκε σοβαρά στο Καραϊσκάκη. Οπότε αυτά τα δύο μπακ θα είναι και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Χαμός με Τζέκο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» με αρνητικές κριτικές στο εστιατόριο του παίκτη της Φενέρμπαχτσε
CONFERENCE LEAGUE

20:01 - 13.04.2024

Χαμός με Τζέκο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» με αρνητικές κριτικές στο εστιατόριο του παίκτη της Φενέρμπαχτσε

Η προκλητική συμπεριφορά του Έντιν Τζέκο δεν έμεινε αναπάντητη από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τα έβαλαν με το... εστιατόριο του ποδοσφαιριστή.

Γι’ αυτό και ο Χοσές Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει σκοπό να δουλέψει και να αναλύσει στα δικά του μπακ τον τρόπο παιχνιδιού των Τούρκων, αλλά και να δώσει ειδικές οδηγίες στα εξτρέμ του. Ιδιαίτερα τώρα που ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του και τον Ποντένσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ο Βάσκος θέλει να εκμεταλλευτεί την εκρηκτικότητα του Πορτογάλου και την ικανότητα που έχει με την μπάλα στα πόδια.

Τα δύο μπακ της Φενέρμπαχτσε ναι μεν επιθετικά δημιούργησαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, όμως από την άλλη στα αμυντικά τους καθήκοντα δεν είναι και τόσο σταθεροί, ιδιαίτερα όταν χαλούν ενέργεια στην επίθεση. Οπότε ο Ποντένσε μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του «ρήγματα» στη μία πλευρά των Τούρκων και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» να κρατήσουν και τον έναν μπακ πίσω από το κέντρο, υπό το φόβο του Ποντένσε στην επίθεση.

Στόχος του Ολυμπιακού θα είναι να μπορέσει να είναι δυνατός επιθετικά και να κρατήσει τα μπακ των Τούρκων πίσω από το κέντρο, όπως δηλαδή έκανε η ομάδα του Πειραιά τα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη. Στο διάστημα που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δυνάμεις και δεν άφησαν τη Φενέρ να κάνει το δικό της παιχνίδι. Για αυτό και θέλει ο Μεντιλίμπαρ περισσότερο έλεγχο της μπάλας από τα πλάγια και η επιστροφή του Ποντένσε στην ενδεκάδα δίνει σημαντικές βοήθειες σε αυτόν τον τομέα.