Η τρομερή και αθόρυβη δουλειά του Ελ Κααμπί

Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς

i

© Intime

Η τρομερή και αθόρυβη δουλειά του Ελ Κααμπί

Ο Μεντιλίμπαρ «θυσίασε» τον Μαροκινό, αλλά του βγήκε μια χαρά…

Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά έκανε ένα καλό παιχνίδι και με την παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο βοήθησε αρκετά τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη με 3-2 στο Καραϊσκάκη. Βέβαια δεν είχε και πολλές στιγμές με την μπάλα μέσα στην περιοχή ο Μαροκινός για να σκοράρει, με αυτήν στο 51' να ήταν η καλύτερή του ευκαιρία στο τετ α τετ που βγήκε και έδιωξε ο Λιβάκοβιτς το πλασέ που επιχείρησε.

Από εκεί και πέρα ο Ελ Κααμπί ήταν ο παίκτης που «θυσίασε» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το γενικό καλό των «ερυθρόλευκων». Ο Μαροκινός φορ ήταν αυτός ο οποίος πίεζε παντού από τη μέσα και μπροστά τους αμυντικούς των Τούρκων και έτρεχε από τον τερματοφύλακα μέχρι και τα μπακ για να τους δυσκολέψει στην πρώτη τους μπαλιά. Μία δουλειά την οποία έκανε πάρα πολύ καλά για μία ακόμη φορά.

Χαμός με Τζέκο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» με αρνητικές κριτικές στο εστιατόριο του παίκτη της Φενέρμπαχτσε
CONFERENCE LEAGUE

20:01 - 13.04.2024

Χαμός με Τζέκο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» με αρνητικές κριτικές στο εστιατόριο του παίκτη της Φενέρμπαχτσε

Η προκλητική συμπεριφορά του Έντιν Τζέκο δεν έμεινε αναπάντητη από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τα έβαλαν με το... εστιατόριο του ποδοσφαιριστή.

Έχει δείξει ο Ελ Κααμπί πως έχει... γερά πνευμόνια και αυτό είναι κάτι που ο Βάσκος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί στα ματς που θέλει να έχει ο Ολυμπιακός πίεση ψηλά. Επί της ουσίας είναι ο πιο γρήγορος φορ που έχει ο Μεντιλίμπαρ στη διάθεσή του και για αυτό βάζει τον Ελ Κααμπί σε αυτήν τη διαδικασία, στην οποία όμως ανταποκρίνεται μια χαρά.

Έτσι και απέναντι στη Φενέρμπαχτσε πήρε πάλι αυτόν τον άχαρο ρόλο ο Μαροκινός, θυσιάζοντας τις δυνάμεις του από την επίθεση. Όπου και πάλι όμως βοήθησε με τον τρόπο του και φάνηκε ότι είχε πάρει ειδικές οδηγίες από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Μεντιλίμπαρ και στην επίθεση «θυσίασε» τον Ελ Κααμπί, αφού τον είχε βάλει να τραβάει επάνω του τους αμυντικούς της Φενέρμπαχτσε παίζοντας περισσότερο μέσα στην περιοχή των Τούρκων, έτσι ώστε να δίνει χώρο στους Γιόβετιτς, Φορτούνη να παίξουν έξω από την περιοχή με την μπάλα στα πόδια και να κάνουν οι δυο τους παιχνίδι.

Φάνηκε αυτό ιδιαίτερα στο δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων». Ο Ελ Κααμπί έχει μείνει μέσα στην περιοχή των Τούρκων, εκεί όπου έχει κρατήσει επάνω του και τους δύο αμυντικούς της Φενέρ, ο Φορτούνης με την κίνησή του έχει τραβήξει μπακ και χαφ επάνω του, ο Ελ Κααμπί τα στόπερ και ο Γιόβετιτς βρίσκεται μόνος του μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ανενόχλητος για το 2-0.

Έτσι ο Ελ Κααμπί μπορεί να μη φάνηκε στο ματς, αφού δεν είχε αρκετά την μπάλα στα πόδια του, ωστόσο έχει τρέξει αρκετά μέσα στο γήπεδο και έχει δώσει πολλές μάχες ψηλά, αφού πολλές φορές οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν τις «βαθιές» μπαλιές για τον Μαροκινό για να αποφύγουν ψηλά την πίεση της Φενέρ.