Ο Σιόβας αποθέωσε τον Φορτούνη: «Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»

Σιόβας - Φορτούνης

i

© Intime

Ο Σιόβας αποθέωσε τον Φορτούνη: «Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:18 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 13.04.2024

Ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός για 60 λεπτά κόντρα στη Φενέρ, όμως στο τέλος αδίκησε την εαυτό του και πλέον πάει στην Τουρκία για «τελικό».

Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης στο Φάληρο για την προημιτελική φάση του Conference League και με φόντο τους «4», η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να κερδίζει με 3-0!

Ο Καλογερόπουλος του Βόλου μέσα στους 100 υποψήφιους για το βραβείο «Golden Boy»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:32 - 13.04.2024

Ο Καλογερόπουλος του Βόλου μέσα στους 100 υποψήφιους για το βραβείο «Golden Boy»

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο από τον Ολυμπιακό, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα για την ανάδειξη του Golden Boy της χρονιάς.

ΦορτούνηςΓιόβετιτς και Τσικίνιο ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων που βρήκαν δίχτυα, ενώ για τη Φενέρ μείωσαν οι Τάντιτς και Καχβετσί για το τελικό 3-2.

Ο Έλληνας αρχηγός των Πειραιωτών ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με ένα γκολ και μία ασίστ, με αποτέλεσμα ο ίδιος να σαρώσει και τα ατομικά βραβεία της UEFA, καθώς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των πρώτων προημιτελικών του Conference Leagueαλλά πέτυχε και το καλύτερο τέρμα των τεσσάρων αγώνων της διοργάνωσης.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ήταν ο Φέτλεσεν της Κλαμπ Μπριζ που σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τζον ΜακΓκίν που μοίρασε μια ασίστ και σκόραρε ένα γκολ στο 2-1 επί της Λιλ, αλλά και ο συμπαίκτης του Φορτούνη στον Ολυμπιακό, Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος επίσης βρήκε δίχτυα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Με αφορμή τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του Φορτούνη και τη... διάκριση, ο άλλοτε συμπαίκτης του σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα, Δημήτρης Σιόβας, τον αποθέωσε μέσα από τα social media: «Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής».

Ο Κώστας Φορτούνης «έπιασε» τον Ελ Αραμπί

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, κατέγραψε ακόμη μία ιστορική επίδοση με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Η αναμέτρηση με τη Φενέρ αποτέλεσε ξεχωριστή για τον ίδιο, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του και ταυτόχρονα μέτρησε 94ο γκολ του με τους Πειραιώτες. 

Τόσα έχει και ο Ελ Αραμπί κι αμφότεροι βρίσκονται στην κορυφή των σκόρερ των εν ενεργεία παικτών του Ολυμπιακού.