Χειρουργήθηκε ο Οουστερβόλντε μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Τζέιντεν Οουστερβόλντε

i

©Intime

Χειρουργήθηκε ο Οουστερβόλντε μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Κώστας Τόπας 13:47 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:41 - 16.05.2024

Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Τζέιντεν Οουστερβόλντε, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ήταν κοντά σε έναν θρίαμβο. Προηγήθηκε 3-0 με σπουδαία εμφάνιση και κρατούσε στα... χέρια του το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αλλά η Φενέρμπαχτσε με ένα αχρείαστο πέναλτι του Ρέτσου κι ένα ακόμα γκολ του Καβεχτσί μείωσε για το τελικό 3-2. Η νίκη ναι μεν δίνει προβάδισμα στους Πειραιώτες, όμως, η μάχη στη ρεβάνς θα είναι σκληρή.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένας από τους μεγάλους άτυχους για τους Τούρκους ήταν ο Τζέιντεν Οουστερβόλντε, ο οποίος κόντρα στον Πειραιώτες, χρειάστηκε να φύγει με φορείο από το γήπεδο και ενώ έβαλε τα κλάματα κατά την διάρκεια της αλλαγής του.

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)
SPORTAL ORIGINALS

08:00 - 13.04.2024

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)

Πως να μετρηθεί με μήνες και χρόνους η πορεία ενός συλλόγου; Πως να μετρήσεις τις φορές που χτύπησε η καρδιά σου δυνατά για την αγαπημένη σου ομάδα; Ποιος, που και πότε σε έκανε να λατρέψεις ένα έμβλημα, να το ακολουθείς, να κλαις, να γελάς, να ονειρεύεσαι μαζί του; Η ΑΕΚ γίνεται σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, 100 ετών. Και αυτές είναι λίγες από τις ιστορίες ανθρώπων που την υπηρέτησαν και τις εξιστορούν στο Sportal.gr.

Οπως ενημέρωσε το πρωί του Σαββάτου (13/04) η αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο 22χρονος Ολλανδός στόπερ υποβλήθηκε σε επέμβαση και όλα πήγαν καλά, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστή η ημερομηνία της επιστροφής του στα γήπεδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Οουστερβόλντε θα απουσιάσει από τη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους»

«Ο Τζέιντεν Οουστερβόλντε, ένας από τους παίκτες της Επαγγελματικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου, είχε μια επιτυχημένη επέμβαση μηνίσκου στο εξωτερικό. Ευχόμαστε στον παίκτη μας να γίνει σύντομα καλά, καθώς έχει ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αποκατάστασης και θεραπείας του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε.

Στις 18 Απριλίου ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, με στόχο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε την Άστον Βίλα είτε τη Λιλ.