Το σκέφτεται για Ορτέγκα ο Μαρτίνεθ

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

©intime

Το σκέφτεται για Ορτέγκα ο Μαρτίνεθ

Ευκαιρία στο ματς με τη Λαμία για το ντεμπούτο του Ορτέγκα με τα ερυθρόλευκα. Η εικόνα του Αργεντίνου μπακ στις προπονήσεις και η διαχείριση του Μαρτίνεθ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ποντάρει πολλά πάνω στον Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντίνος μπακ, ήρθε πριν μία εβδομάδα και ενσωματώθηκε αμέσως με την ομάδα. Δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις με την Τσουκαρίτσκι, ωστόσο ο προπονητής του σκέφτεται να του δώσει ευκαιρία και χρόνο, στον αγώνα με τη Λαμία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα.

Ο Ορτέγκα προπονείται όλες αυτές τις ημέρες με την ομάδα και μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι ταξίδεψε με την αποστολή στη Σερβία για τη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι. Δεν ήθελε να τον αφήσει πίσω, τον ήθελε να προσαρμοστεί με τους νέους του συμπαίκτες, με το νέο περιβάλλον. Κι επειδή ο Μαρτίνεθ ποντάρει όντως πολλά πάνω του και γι’ αυτό περίμενε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, είναι πιθανό την Κυριακή να του δώσει χρόνο.

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ άλλωστε, έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού. Ακολουθεί διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και μετά, τα ματς είναι «φωτιά», με την ΑΕΚ εκτός έδρας και την Φράιμπουργκ εντός. 

Ένας ακόμη λόγος, για να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα την Κυριακή ο Ορτέγκα, που με το «καλημέρα» έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Και για το τι έκανε για να έρθει στην ομάδα, αλλά και για την εικόνα του στις προπονήσεις.

«Σκέψεις της UEFA να αλλάξει μέρα στο Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ ή στο Παναθηναϊκός - Ρεν»
EUROPA LEAGUE

13:14 - 02.09.2023

«Σκέψεις της UEFA να αλλάξει μέρα στο Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ ή στο Παναθηναϊκός - Ρεν»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, υπάρχει το ενδεχόμενο η UEFA να αλλάξει ην ημέρα διεξαγωγής ενός εκ των Παναθηναϊκός - Ρεν και Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ, προκειμένου να μη διεξαχθούν την ίδια μέρα τα δύο ματς των «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει στο γήπεδο ένα… άλλο αριστερό μπακ, που θα τον πάει σε παλιότερες εποχές. Ο Ορτέγκα δεν θα θυμίζει… Ρέαμπτσιουκ, είναι πιο φουλ μπακ, αρέσκεται να ανεβαίνει, να είναι ενεργός στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και ήρθε στον Ολυμπιακό αποφασισμένος για να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.