Το βαρύ φορτίο του Πέδρο Άλβες στον Ολυμπιακό…

Πέδρο Άλβες

i

©intime

Το βαρύ φορτίο του Πέδρο Άλβες στον Ολυμπιακό…

Διονύσης Βερβελές 18:13 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 13.12.2023

«Τρέχει» για τα καλά και έχει πολλά ζητήματα ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής…

Μία εβδομάδα είναι στην Ελλάδα και ο Πέδρο Άλβες και με το «καλημέρα» τον έβαλε στα βαθιά ο Ολυμπιακός. Ήταν αυτός ο οποίος πρότεινε και έφερε τον νέο προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ και πλέον η ομάδα μπαίνει σε άλλη ρότα... Πορτογαλική.

Το θέμα, όμως, είναι πως ο Πέδρο Άλβες δεν έχει ημέρες για… ηρεμία μπροστά του, διότι έχει πολλά θέματα να λύσει. Είναι πολλά τα συμβόλαια που λήγουν για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο σημαίνει πως από τον Ιανουάριο οι παίκτες αυτοί αν θελήσουν μπορούν να συμφωνήσουν με οποιαδήποτε ομάδα για το καλοκαίρι.

Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει άμεσα τις κινήσεις του, έτσι ώστε να μπορέσει να κρατήσει τους παίκτες που θέλει για την επόμενη σεζόν και όχι μόνο.

Δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και τα περισσότερα εξ αυτών είναι βασικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως λήγουν τα συμβόλαια και των δύο τερματοφυλάκων που έχει η ομάδα αυτήν τη στιγμή. Δηλαδή τόσο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, όσο και του Κωνσταντή Τζολάκη.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν ακόμη πιο «δυνατά» συμβόλαια και είναι αυτά των Κώστα Φορτούνη, Μαντί Καμαρά. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι φέτος είναι βαρόμετρα για την ομάδα. Και φυσικά από τους δύο αυτό του Φορτούνη είναι το πιο σημαντικό γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και επιπλέον είναι και αρχηγός των «ερυθρόλευκων».

Υπάρχει και το συμβόλαιο του Ζοάο Καρβάλιο, για τον οποίο όμως δεν «καίγονται» και τόσο στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και πάλι αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο. Η αξία του άλλωστε όταν πήγε στην Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν μεγάλη. Επίσης, υπάρχει και άλλο ένα συμβόλαιο Έλληνα ποδοσφαιριστή που λήγει, αυτό του Γιώργου Μασούρα.

Θέμα θα υπάρξει και στην επίθεση, αφού οι Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς έχουν υπογράψει συμβόλαια για έναν χρόνο. Φυσικά υπάρχουν και οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι λήγει η συμφωνία με τις ομάδες τους, αλλά αυτές είναι άλλες περιπτώσεις.

Η δοκιμή του Καρβαλιάλ με τον Ιμπόρα…
EUROPA LEAGUE

17:12 - 12.12.2023

Η δοκιμή του Καρβαλιάλ με τον Ιμπόρα…

Σε διαδικασία εξαγωγής των πρώτων συμπερασμάτων του αναφορικά με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του βρίσκεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ και στο πλαίσιο αυτό έχει ειδική σκέψη για τον Βιθέντε Ιμπόρα.

Όπως καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ο Πέδρο Άλβες έχει αρκετή δουλειά μπροστά του και δεν είναι μόνο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά έχει να κάνει και με το «χτίσιμο» της ομάδας για το καλοκαίρι του 2024. Μεγάλη η πρόκληση…