Χωρίς Ποντένσε κόντρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός - Δύο εβδομάδες εκτός γηπέδων ο Πορτογάλος

Ο Ντανιέλ Ποντένσε

i

© Intime

Χωρίς Ποντένσε κόντρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός - Δύο εβδομάδες εκτός γηπέδων ο Πορτογάλος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:00 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 03.04.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε συμπλήρωσε κάρτες στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άρης, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός στο ματς με τη Λαμία. Αυτό όμως δεν θα είναι το μόνο παιχνίδι στο οποίο θα απουσιάζει.

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο κόντρα στον Άρη, του οποίου και επικράτησε με 3-0. Το αποτέλεσμα αυτό πρόσφερε στους Πειραιώτες την πρώτη τους νίκη στα playoffs της Stoiximan Super League, καθώς και ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Όμως αυτή η νίκη είχε και ένα μικρό κόστος, αφού ο κορυφαίος της ομάδας, Ντανιέλ Ποντένσε, δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της αλλαγής του έκανε καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τον ρέφερι για αυτή του την κίνηση.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να είναι απών στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Λαμία. Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (7/4, 17:00) και θα αφορά την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντανιέλ Ποντένσε θα επιστρέψει στα γήπεδα στις 18 Απριλίου και τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε. Αυτό διότι ο βραχύσωμος επιθετικός έχει συμπληρώσει κάρτες και στο Europa Conference League, επομένως θα λείπει από το πρώτο ματς με τους Τούρκους.

Sportal Studio Live με Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Λαμία

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!