Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέαμπτσιουκ, Ντόη και Μπιελ με Παναιτωλικό - «Βλέπουν» εντεκάδα Μπα και Ραμόν
i

Ραμόν / © Intime

Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέαμπτσιουκ, Ντόη και Μπιελ με Παναιτωλικό - «Βλέπουν» εντεκάδα Μπα και Ραμόν

Διονύσης Βερβελές 20:46 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 12.02.2023

Με αλλαγές στο βασικό σχήμα θα υποδεχθεί (13/2, 21:00) ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Ρέαμπτσιουκ, Ντόη και Μπιελ και υπολογίζει για την ενδεκάδα τους Μπα και Ραμόν. Μέσα και ο Κανός.

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Δευτέρα 13/2, 21:00) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να μείνουν μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Μίτσελ αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάτι που φανερώνουν και οι επιλογές του στον καταρτισμό της αποστολής.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές για το ματς του Φαλήρου με τον Παναιτωλικό. Αυτοί είναι οι: Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Εκτός πλάνων του Μίτσελ, έμεινε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά και ο Ανδρέας Ντόη. Ο Μολδαβός μπακ έτσι κι αλλιώς έχει επιβαρυνθεί πολύ, ο Ραμόν θα πάρει τη θέση του και θα παίξει για πρώτη φορά βασικός. Δεν κάνουμε… ανάλυση για Μαρσέλο, που όπως έχει δηλώσει ο Μίτσελ είναι τραυματίας και φυσικά κι εκτός πλάνων.

Ο Ντόη με τη σειρά του είχε ένα δύσκολο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μίτσελ έχει πάρει την απόφαση να ενεργοποιήσει τον Ουσεϊνού Μπα, που θα είναι βασικός, πιθανότατα, κόντρα στον Παναιτωλικό. Τις ανάσες του θα πάρει και ο Μπιελ, που έμοιαζε να έχει ξεμείνει από ενέργεια και ιδέες εσχάτως. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του απέναντι στον Παναιτωλικό και θα φορτίσει τις μπαταρίες του για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» επέστρεψε και ο Κανός. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε πάρει άδεια καθώς πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ έχασε τη μητέρα του. Επέστρεψε όμως στη χώρα μας, προπονήθηκε και ο Μίτσελ υπολογίζει και σε αυτόν.