Με Γκρατερόλ η αποστολή του Παναιτωλικού για τον Ολυμπιακό
i

Παναιτωλικός / © Intime

Με Γκρατερόλ η αποστολή του Παναιτωλικού για τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 15:50 - 12.02.2023

Ο Ζοέλ Γκρατερόλ συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου κοντράρεται με τους Πειραιώτες (13/2, 21:00) με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιάννης Αναστασίου αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με μεγαλύτερο αυτό του Γιάννη Ανέστη. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Ζοέλ Γκρατερόλ βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στις επιλογές του Έλληνα προπονητή είναι και οι Αποστολάκης, Νταγκό, που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης. 

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαλής, που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με τον Αστέρα και ο Σεγκέλια που είναι τιμωρημένος. Επίσης, ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός και τον Αλέξανδρο Βοΐλη που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Β'.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.