Υπολογίζει τον Ελ Κααμπί για τη Λεωφόρο ο Καρβαλιάλ

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

Αγιούμπ Ελ Κααμπί/ ©Intime

Υπολογίζει τον Ελ Κααμπί για τη Λεωφόρο ο Καρβαλιάλ

Διονύσης Βερβελές 16:23 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 03.02.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα τον έχει σίγουρα στην αποστολή…

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Ελ Κααμπί, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» θα μπορούσε να πει κανείς πως έλειψε από την ομάδα, όχι μόνο για τα γκολ του, αλλά και για το στυλ του, ήξερε να παίζει με την ομάδα, ειδικά μέχρι να προσαρμοστεί ο Ναβάρο

Ένας απ' αυτούς ήταν και με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, στο δεύτερο ματς του Κυπέλλου, στο οποίο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, στη διαδικασία των πέναλτι. 

Τώρα πλέον, είναι πίσω στην Ελλάδα και έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ. Όπως είναι λογικό την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να δουν και οι «ερυθρόλευκοι» στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού έλειπε έναν μήνα από το Ρέντη και ήταν με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα. 

Παρά το γεγονός αυτό όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει σκοπό να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τη Λεωφόρο. Όλα δείχνουν πως θα τον έχει έστω στην αποστολή του και σε περίπτωση που χρειαστεί να τον «ρίξει» στο ματς από το πάγκο. 

Ο βασικός φορ των «ερυθρόλευκων» πιθανότατα θα είναι ο Ναβάρο και στον πάγκο από τη στιγμή που και ο Μάρτινς είναι πλέον τραυματίας, είναι πιθανό να δούμε τόσο τον Ελ Κααμπί όσο και τον Γιόβετιτς, για να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές για την επιθετική γραμμή. 

Ο Ελ Κααμπί, πάντως, από την πλευρά του αυτό που τόνιζε στο Ρέντη ήταν πως πιστεύει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ταιριάζει αρκετά στα «θέλω» του Καρβαλιάλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός δε σταματά να ζητά απ' όλους τους παίκτες να βοηθούν και στην άμυνα και να πιέζουν ψηλά στο γήπεδο και ο Μαροκινός από την αρχή της σεζόν έχει δείξει ότι αυτό το κάνει μια χαρά.