Ιστοριούλες ενός «σεφ» διαιτητή - Με 35 αστυνομικούς γύρω του αισθάνθηκε χτύπημα ο Μάσα;

Ο Ιταλός διαιτητής, Νταβίντε Μάσα

i

© Intime

Ιστοριούλες ενός «σεφ» διαιτητή - Με 35 αστυνομικούς γύρω του αισθάνθηκε χτύπημα ο Μάσα;

Διονύσης Βερβελές 14:37 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 24.04.2023

Με συνωστισμό και 35 αστυνομικούς στη φυσούνα αισθάνθηκε χτύπημα ο Μάσα;

Φαίνεται πως ο Μάσα δεν έμεινε μόνο στα όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο, όπου οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ήττα με 1-3 από την ΑΕΚ. Ο Ιταλός διαιτητής, έγραφε λέει στο φύλλο αγώνα πως στη φυσούνα υπήρχαν πολλοί άνθρωποι και ότι αισθάνθηκε ένα χτύπημα στα γεννητικά όργανα, χωρίς να αναγνωρίσει από ποιον.

Φυσικά, η προπαγάνδα δεν θα αφήσει έτσι αυτή την ιστορία, κάποτε δεν έβλεπε, δεν διάβαζε για… ζούληγμα γεννητικών οργάνων και μάλιστα με ονομαστική καταγγελία. Είναι… φοβερό πάντως, αυτό που αισθάνθηκε ο Μάσα, σε μια φυσούνα που εκείνη την ώρα είχε 35 αστυνομικούς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις εικόνες και τα βίντεο. Προφανώς και κάτι έπρεπε να σημειώσει ο Ιταλός ρέφερι, για να δικαιολογήσει τα όσα έκανε νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Ιταλός «σεφ» αναφέρεται σε γενικότητες και φυσικά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον Ολυμπιακό από αυτή του την αναφορά. Δηλαδή αν έπεσε πάνω σε έναν αστυνομικό, τι θα γίνει;

Κάτι άλλο που επιβεβαιώνεται από το φύλλο αγώνα γιατί η προπαγάνδα συνεχίζεται και σε αυτό το κομμάτι. Ο διαιτητής σημειώνει ότι σφύριξε τη λήξη του αγώνα κανονικά, δεν υπήρξε διακοπή του ματς, όπως ορισμένοι θέλουν να παρουσιάσουν για ευνόητους λόγους.

Στον Ολυμπιακό «βράζουν» για τη διαιτησία του Ιταλού Μάσα, εξέφρασαν τη θέση τους και μετά το τέλος του αγώνα, αλλά φαίνεται πως πλέον η ιστορία πηγαίνει σε… άλλα επίπεδα. Βέβαια σε όλα αυτά, συντελεί το γεγονός ότι κάποιοι θέλουν να στήσουν ένα παιχνίδι στην πλάτη του Ολυμπιακού και για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και με στόχο την εξόντωσή του.

Tags: