Elite διαιτητές σε «OPAP Arena» και «Βικελίδης», Σιδηρόπουλος στο Βόλο

Μακέλι

i

Μακέλι/ ©Intime

Elite διαιτητές σε «OPAP Arena» και «Βικελίδης», Σιδηρόπουλος στο Βόλο

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:23 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 24.04.2023

Ο Ντάνι Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός και ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Σιδηρόπουλος στον Βόλο.

Γνωστοί έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας (24/4) οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της έκτης αγωνιστικής των play offs της Super League. Η ΚΕΔ όρισε elite διαιτητές στην «OPAP Arena» και στο «Κλ. Βικελίδης». Έτσι, ο κορυφαίος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν Ντε Βρις, 4ος ο Τσακαλίδης και στοVAR οι Ρομπ Ντίπερινκ, Νικολακάκης. 

Ο Ολλανδός από την elite κατηγορία έχει σφυρίξει παιχνίδια στο παρελθόν στην Ελλάδα (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, Άρης-ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΑΕΚ έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι αισθάνθηκε πως κάποιος τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:28 - 24.04.2023

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΑΕΚ έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι αισθάνθηκε πως κάποιος τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα

Το Φύλλο Αγώνα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναφέρεται για ένα χτύπημα που δέχτηκε στα γεννητικά όργανα ο Ιταλός ρέφερι, Νταβίντε Μάσα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Ο Τομπίας Στίλερ θα είναι ο «άρχων» στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Μαζί του οι Κρίστιαν Γκίτελμαν, Ρόμπερτ Κέμπτερ, με 4ο τον Τσαγκαράκη και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Ψαρρή. Ο Γερμανός ρέφερι επίσης από την elite κατηγορία, ο οποίος είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Δικεφάλων πριν 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο ΠΑΟκ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι στο Βόλος - Παναθηναϊκός. Μαζί του θα είναι οι Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR τους Φωτιά, Κόλλια.

Tags: