Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΑΕΚ έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι αισθάνθηκε πως κάποιος τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα

Νταβίντε Μάσα

i

© Intime

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΑΕΚ έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι αισθάνθηκε πως κάποιος τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα

Sportal newsroom 14:28 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 24.04.2023

Το Φύλλο Αγώνα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναφέρεται για ένα χτύπημα που δέχτηκε στα γεννητικά όργανα ο Ιταλός ρέφερι, Νταβίντε Μάσα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Το επεισοδιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν δεδομένο πως θα μας απασχολήσει και την επόμενη μέρα κυρίως για όσα ακολούθησαν μετά την σπουδαία νίκη της Ένωσης με 1-3, η οποία οδήγησε στα επεισόδια και στην εισβολή των οπαδών των γηπεδούχων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι έντονες διαμαρτυρίες του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη φάση του πέναλτι, οι οποίες τον έφεραν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια το τρίτο γκολ του Μάνταλου στις καθυστερήσεις, ήταν το... κερασάκι στην τούρτα για την είσοδο των οπαδών. Τα επεισόδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Ιταλός ρέφερι καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση.

Συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνα ο Νταβίντε Μάσα κάνει λόγο για χτύπημα που δέχτηκε στα γεννητικά όργανα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια και πλέον μένει να δούμε για ποιους λόγους θα κληθεί ο Ολυμπιακός από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League.

Το περιεχόμενο του Φύλλου Αγώνος:

«1) Καθυστέρησα κατά 1 λεπτό την έναρξη του 2ου ημιχρόνου διότι η φιλοξενούμενη ομάδα καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο. 2) Στο 57' διέκοψα το παιχνίδι διότι από τους αναμμένους πυρσούς στην κερκίδα δεν υπήρχε ορατότητα για τις κάμερες του VAR. Μετά από 3 λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. 

3) Στο 90' ο 4ος διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεων. 4) Μετά το 3ο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας υπήρξε ρίψη αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια νερού και μπάλες) από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι μπάλες παρεμπόδιζαν συνεχώς την συνέχιση του παιχνιδιού. Στο 90+6' αποφάσισα την λήξη του αγώνα, καθώς αντιλήφθηκα την πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Με την λήξη του αγώνα εισήλθαν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνθήκαμε απευθείας προς την φυσούνα.

 5) Καθώς εισερχόμουν στη φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιον. Καμία άλλη παρατήρηση».