Τρελός αμυντικός υψώθηκε στον αέρα και «καθάρισε» δύο αμυντικούς με ένα τάκλιν (vid)

Το σοκαριστικό τάκλιν του Ορεγιάνα

i

© PrtScr

Τρελός αμυντικός υψώθηκε στον αέρα και «καθάρισε» δύο αμυντικούς με ένα τάκλιν (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:16 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 18.09.2023

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάραθον και την Ολίμπια (0-1) για την 8η αγωνιστική της Λίγκα Νασιονάλ, ο αμυντικός των γηπεδούχων Αντρέ Ορεγιάνα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από ένα... εγκληματικό τάκλιν.

Όπως είναι γνωστό, το ποδόσφαιρο στην Κεντρική Αμερική φημίζεται για τα σκληρά μαρκαρίσματα και την ένταση, ωστόσο στην Ονδούρα το πήγαν ένα βήμα... παραπέρα.

Συγκεκριμένα, Μάραθον και Ολίμπια κοντραρίστηκαν για την 8η αγωνιστική της Λίγκα Νασιονάλ, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν την ήττα (0-1). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Λόπες στο 85ο λεπτό, ο οποίος χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην πρωτοπόρο Ολίμπια.

Ένα από τα highlights της αναμέτρησης ωστόσο δεν ήταν το γκολ αλλά ούτε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Αυτό που ξεχώρισε ήταν το σκληρό τάκλιν του Αντρέ Ορεγιάνα. Η Μάραθον έμεινε πίσω στο σκορ λίγα λεπτά πριν το φινάλε και σαν να μην έφτανε αυτό, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 90΄.

Όπως διαπιστώνεται κι από τα παρακάτω σοκαριστικό βίντεο, ο 21χρονος στόπερ των γηπεδούχων υψώθηκε στον αέρα και «καθάρισε» δύο αμυντικούς με ένα τάκλιν, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αναμενόμενη κόκκινη κάρτα.

Δείτε εδώ το τάκλιν: