Απίθανο σκηνικό στη Σλοβενία: Μεθυσμένοι Βορειοιρλανδοί φίλαθλοι βρήκαν γάντια του μποξ σε σούπερ μάρκετ και άρχισαν να παίζουν ξύλο (vid)

Απίθανο σκηνικό στη Σλοβενία: Μεθυσμένοι Βορειοιρλανδοί φίλαθλοι βρήκαν γάντια του μποξ σε σούπερ μάρκετ και άρχισαν να παίζουν ξύλο (vid)

Sportal newsroom 21:25 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 10.09.2023

Ένα περιστατικό που έγινε viral στα social media, εκτυλίχθηκε σε σούπερ μάρκετ της Σλοβενίας. Δύο φίλαθλοι της εθνικής Βορείου Ιρλανδίας μπήκαν μεθυσμένοι στο κατάστημα και μόλις βρήκαν γάντια του μποξ άρχισαν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους.

Το βράδυ της Πέμπτης η Σλοβενία υποδέχθηκε τη Βόρεια Ιρλανδία, στο παιχνίδι που διεξήχθη για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro και είχε πρωταγωνιστή τον Σπόραρ. Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί υποστηρικτές των Βρετανών, οι οποίοι λίγο ή πολύ είναι αρκετά γνωστοί για τη λατρεία που τρέφουν στο αλκόολ.

Δύο από αυτούς, μάλιστα, κατάφεραν να γίνουν viral, αφού πρωταγωνίστησαν σε ένα αστείο σκηνικό. Ειδικότερα, οι νεαροί φίλοι των Βορειοιρλανδών επισκέφθηκαν ένα σούπερ μάρκετ κοντά στην έδρα των Σλοβένων, με σκοπό να προμηθευτούν - τι άλλο; - αλκόολ. 

Όσο, λοιπόν, βρίσκονταν στο κατάστημα ανακάλυψαν ένα ράφι με γάντια του μποξ και εκεί έγινε ο κακός χαμός... Οι δύο τους πήραν από ένα γάντι και μέσα στο σούπερ μάρκετ άρχισαν να παίζουν ξύλο, φυσικά για πλάκα. Το σουρεαλιστικό αυτό σκηνικό κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, με το βίντεο να γίνεται viral στα social media.