H Eθνική απέδωσε φόρο τιμής για τον αδικοχαμένο Μιχάλη έξω από την Opap Arena

Εθνική ομάδα - Opap Arena

i

©ethnikiomada

H Eθνική απέδωσε φόρο τιμής για τον αδικοχαμένο Μιχάλη έξω από την Opap Arena

Κωνσταντίνος Ζήκος 20:15 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 09.09.2023

Την μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη τίμησε η Εθνική ομάδα, αφού αντιπροσωπία ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού επιτελίου, βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και άφησαν λουλούδια.

Η Εθνική ομάδα απέδωσε φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε την παραμονή του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό  Ζάγκρεμπ. Η Εθνική, προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής(10/9) απέναντι στο Γιβραλτάρ και αντιπροσωπεία των διεθνών βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αφήσει λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Εθνική ομάδα, από πλευράς ποδοσφαιριστών απεικονίζονται οι Μπακασέτας, Τζαβέλλας, Πασχαλάκης, Μπουχαλάκης, Βλαχοδήμος, Κουλιεράκης, Ιωαννίδης και Παπανικολάου. Στο πλευρό τους και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ.

Σήμερα, Σάββατο(9/9) ξεκίνησε η προετοιμασία των διεθνών για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ (11/09, 21:45). Η Εθνική μας, δεν θα έχει στη διάθεση της, τους Πέτρο Μάνταλο, Κώστα Τσιμίκα, Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Κουρμπέλη, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Θυμίζουμε, λόγω ων ελλείψεων, κλήθηκε εσπευσμένα και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. 

Προηγήθηκε και η συνέντευξη τύπου, όπου πέρα από τον προπονητή μίλησε και ο Δημήτρης Γιαννούλης, δηλώνοντας τα εξής:

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι της ίδιας δυναμικής, αλλά σε αυτό το επίπεδο κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε το τρεις τους βαθμούς Είναι καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες, να πάρουμε μία εμφατική νίκη και να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τις τέσσερις απουσίες και τις αλλαγές στην άμυνα: «Θα υπάρξουν κάποιες απουσίες, αλλά δεν σημαίνει κάτι για εμάς, ο προπονητής έχει επιλέξει ένα σύνολο και κάθε παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η Εθνική: «Μετά από αυτή την ήττα θέλουμε να αντιδράσουμε, μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα στην Ολλανδία, μία από τις καλύτερες ομάδες, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μία καλή ευκαιρία, αυτές τις δύο μέρες κανείς δεν πέρασε καλά και το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη».