Εθνική Ελλάδας και «Παρά 5» άφησαν πίσω την κακοκαιρία Daniel σε τηλεθέαση
i

© Intime

Εθνική Ελλάδας και «Παρά 5» άφησαν πίσω την κακοκαιρία Daniel σε τηλεθέαση

Sportal newsroom 23:28 - 08.09.2023

Το ματς της Ολλανδίας και η τηλεοπτική σειρά «Παρα 5» ήταν αυτά που κέρδισαν τους τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης, με την κακοκαιρία Daniel να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Τα νούμερα τηλεθέασης για το βράδυ της Πέμπτης (7/9) έγιναν γνωστά και στην Prime Time ζώνη η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας ήταν αυτή που είχε την πρωτιά. Συγκεκριμένα, ο αγώνας κόντρα στην Ολλανδία, τον οποίο μετέδωσε σε ελεύθερη συχνότητα ο σταθμός Alpha, σημείωσε 21% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο σύνολο το ποσοστό αυτό έφτασε το 20,2% 

Από κοντά και το «Παρά 5»

Πολύ κοντά στο ματς της «γαλανόλευκης» βρισκόταν η τηλεοπτική σειρά «Παρά 5», η οποία στο δυναμικό κοινό σημείωσε 18% ενώ στο σύνολο έφτασε το 16%, με το Mega να κερδίζει επίσης κοινό από το σήριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» (16,6 Δ.Κ., 15,2 Σ.). Αξιοσημείωτο είναι πως τόσο το ματς όσο και οι σειρές άφησαν πίσω την κακοκαιρία Daniel.

Ειδικότερα, το OPEN και ο ΣΚΑΪ μετέφεραν συνεχώς τις εξελίξεις από τις πλημμύρες σε Καρδίτσα και Βόλο, με τους τηλεθεατές να προτιμούν ωστόσο τον αγώνα της «επίσημης αγαπημένης» και οι δύο σειρές. Πιο αναλυτικά, ο σταθμός της Παιανίας συγκέντρωσε 9,6% στο δυναμικό κοινό (13,7 στο σύνολο) και αυτός του Παλαιού Φαλήρου 9,2% (9,8 στο σύνολο).  

Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση του Αϊντχόφεν η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 3-0, με τους «οράνιε» να διαμορφώνουν το σκορ πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντε Ρόουν, ο Χάκπο και ο Βέγκχορστ.

© Znews