Απίστευτο: Οι οπαδοί της Παλμέιρας απαίτησαν μεταγραφές με διαφήμιση στην Times Square!
i

©twitter/@DiarioOle

Απίστευτο: Οι οπαδοί της Παλμέιρας απαίτησαν μεταγραφές με διαφήμιση στην Times Square!

Μαρία Δαλιάνη • 20:10 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Με ένα πρωτότυπο τρόπο θέλησαν οι οπαδοί της Παλμέιρας να εκφράσουν τα παράπονα τους σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τους στλένοντας το δικό τους μήνυμα μέσω... της Time Square.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φίλαθλοι των ομάδων προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για κάποιο γεγονός που είτε συνδέεται με την ομάδα τους είτε όχι αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Άλλες φορές με πανό,  διαμαρτυρίες ή αποχή από το γήπεδο εκδηλώνουν την απογοήτευση τους. Οι φίλοι όμως της Παλμέιρας το πήγαν σε άλλο επίπεδο!

Σε άλλο level διαμαρτυρίας το πήγαν οι φίλοι της Παλμέιρας καθώς, επέλεξαν έναν τελείως διαφορετικό τρόπο προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονα τους στους ιθύνοντες της ομάδας για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις μεταγραφές. Με ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο αλλά ξεκάθαρα αποτελεσματικό σε ό,τι έχει να κάνει με την προβολή οι φίλαθλοι της Βραζιλιάνικης ομάδας... πλήρωσαν προκειμένου να στείλουν ένα μήνυμα στο πρόεδρο της Παλμέιρας, Λέιλα Περέιρα.

Η Παλμέιρας μπορεί να κέρδισε την Ατλέντικο Μινερόα στο πρώτο αγώνα για την φάση των "16" του Copa Libertadores, όμως η παρουσία της ομάδας δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους της και για αυτό το λόγο φίλοι της Παλμέιρας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Με ένα ξεχωριστό τρόπο αποφάσισαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί όσο πρέπει για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική την φετινή σεζόν.

Προκειμένου να γίνει γνωστή και προς τον Πρόεδρο της ομάδας, Λέιλα Περέιρα, η απογοήτευση τους για το γεγονός ότι παρά τις υποσχέσεις του για μεταγραφές η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί όπως πρέπει, έβαλαν τα μεγάλα μέσα. Με αφορμή την παρουσία του ίδιου στις ΗΠΑ, αποφάσισαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε ένα από τα πιο γνωστά matrix της Times Square στη Νέα Υόρκη! Γραμμένο στα πορτογαλικά και στα αγγλικά, με το έμβλημα της Παλμέιρας, έγραψαν χαρακτηριστικά: «Που είναι οι νέοι μας παίκτες; Κράτα το λόγο και τις υποσχέσεις σου»!

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής, η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, σε 17 παιχνίδα στην βραζιλιάνικη Λίγκα έχει συγκεντρώση 31 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο και την βασική της αντίπαλο Φλαμένγκο.