Οι οπαδοί της Οσασούνα δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στην τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Οπαδοί της Οσασούνα

i

PrtScr

Οι οπαδοί της Οσασούνα δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στην τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 08:17 - 06.05.2023

Μία εκρηκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν στην προπόνηση πριν την μεγάλη αναμέτρηση με την Ρεάλ, για τον τελικό του Copa Del Rey.

Το Σάββατο (6/5, 23:00) η Οσασούνα δίνει μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις στην ιστορία της, καθώς θα κοντράρει τις δυνάμεις της με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Copa Del Rey.

Οπως είναι λογικό στις τάξεις της Οσασούνα επικρατεί παροξυσμός κι έτσι οι οπαδοί της ομάδας από την Παμπλόνα, φρόντισαν να... ντοπάρουν τους παίκτες τους με τον καλύτερο τρόπο.

Στην τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό, οι οπαδοί της Οσασούνα δημιούργησαν μία τρομερή ατμόσφαιρα με συνθήματα, δεκάδες καπνογόνα και φρόντισαν να εμψυχώσουν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας για τον ιστορικό τελικό.

Η τελευταία φορά που η Οσασούνα ήταν παρούσα σε τελικό ήταν το 2005 κόντρα στην Μπέτις, σε ένα παιχνίδι που έχασε μετά την παράταση. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει συμμετάσχει σε τελικό της διοργάνωσης από τη σεζόν 2013/2014, όταν έπαιξε εναντίον της Μπαρτσελόνα, κατακτώντας το τρόπαιο με 2-1. Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Οσασούνα δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε τελικό Copa del Rey και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστούν. Οι «μερέχνες» έχουν δώσει το «παρών» σε 39 τελικούς, τοποθετώντας τον εαυτό τους ως η δεύτερη ομάδα που έπαιξε περισσότερους τελικούς στη διοργάνωση και έχουν κερδίσει 19 τίτλους.