Το βαρύ πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης - Τέσσερα παιχνίδια σε οκτώ μέρες

Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν

i

Euroleague

Το βαρύ πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης - Τέσσερα παιχνίδια σε οκτώ μέρες

Νίκος Καλαμπάκας 19:30 - 05.05.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκη δεύτερη φορά την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, έφερε τη σειρά των playoffs της Euroleague ξανά στην έδρα της, όμως το πρόγραμμά της επιβαρύνεται ιδιαίτερα, αφού καλείται να δώσει 4 ματς σε 8 ημέρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε από το 2-0 στη σειρά της με την Παρτίζαν, αφού άλλωσε δύο φορές το Βελιγράδι και τη Stark Arena και πλέον οι Ισπανοί θα παίξουν την τελευταία ζαριά για την πρόκριση το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου στο «σπίτι» τους.

Σορώτος: «Μην ξεχνάμε ότι η Φενέρ έχει τριπλάσιο μπάτζετ – Ο Ολυμπιακός έχει κάνει υπέρβαση»
EUROLEAGUE

13:00 - 05.05.2023

Σορώτος: «Μην ξεχνάμε ότι η Φενέρ έχει τριπλάσιο μπάτζετ – Ο Ολυμπιακός έχει κάνει υπέρβαση»

Ο κόουτς Σορώτος μίλησε στο Sportal και τον Νίκο Καλαμπάκα για τις μονομαχίες του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες ώστε να τελειώσουν τη σειρά από το game 4. Τι είπε για την άμυνα των Τούρκων, τα μεγάλα καλάθια του Βεζένκοφ και τα... δώρα της Φενέρ που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες.

Η ομάδα του Τσους Ματέο έκανε φοβερή προσπάθεια μέσα στο «άντρο» των Σέρβων και κατάφερε να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας που έχασε, αφού οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν καταφέρει να φύγουν νικητές από τη Μαδρίτη στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Και κάπου ξεκινάει ο «Γολγοθάς» των Ισπανών, αφού οι υποχρεώσεις τους στην Ισπανία είναι συνεχείς και πλέον καλούνται να δώσουν σε οκτώ ημέρες τέσσερις αγώνες. Ο ένας μάλιστα θα κρίνει και την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας.

Την Κυριακή 7 Μαΐου η «βασίλισσα» θα κληθεί να ταξιδέψει στη Μάλαγα προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ουνικάχα για το πρωτάθλημα της χώρας της. Την Τετάρτη 10 Μαΐου υποδέχεται την Παρτίζαν, σε ένα ματς do or die για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Έπειτα, θα ταξιδέψει στη Βαλένθια, εκεί όπου την Παρασκευή 12 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ δύο μέρες αργότερα θα πρέπει να βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά, προκειμένου να φιλοξενηθεί από τη Γκραν Κανάρια.

Πρόγραμμα ιδιαίτερα επιβαρυντικό, με τον Τσους Ματέο να προσεύχεται πλέον να μην υπάρξουν τραυματισμοί από τις συνεχείς υποχρεώσεις, αφού ήδη έχει χάσει τον Ντεκ που τραυματίστηκε στο γόνατο, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Γιαμπουσέλε για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.