Η Παρτίζαν εκδήλωσε επίθεση με έξι παίκτες, σκόραρε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς (vid)

Η Παρτίζαν εκδήλωσε επίθεση με έξι παίκτες, σκόραρε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:21 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 05.05.2023

Η Παρτίζαν είχε ένα παίκτη παραπάνω από το επιτρεπτό όριο στο Game 4 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία επίθεση του ημιχρόνου.

Η σειρά ανάμεσα στην Παρτίζαν και τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αναμφίβολα η πιο επεισοδιακή ως τώρα. Από τη μία το ξύλο, οι αποβολές, από την άλλη τα «μπρέικ» έχουν δώσει στους αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες μία άγρια ομορφιά. Η «Βασίλισσα» μετά τις δύο ήττες στην έδρα της, έκανε δύο σερί νίκες στο Βελιγράδι και πλέον οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το εισιτήριο που οδηγεί στο Final 4 του Κάουνας στο πέμπτο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη. 

Στο Game 4 το βράδυ της Πέμπτης (4/5) η Ρεάλ έχοντας μεγαλύτερο πλουραλισμό και ψυχραιμία σε κρίσιμες φάσεις, πήρε τη νίκη μέσα στη «Stark Arena», ισοφάρισε σε 2-2 πληρώνοντας την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με το ίδιο νόμισμα και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους.

Βέβαια το τέταρτο ματς ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεάλ είχε ξανά το απρόβλεπτό του. Να δούμε τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη σειρά... 

Συγκεκριμένα, όπως διέρρευσε στο twitter, οι γηπεδούχοι έπαιξαν με έξι παίκτες στην τελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς βρίσκονταν ταυτόχρονα στο παρκέ οι Έξουμ, Λεσόρ, Παπαπέτρου, Μάνταρ, Νάναλι και Άντζουσιτς!

Ο 32χρονος Σέρβος γκαρντ ευστόχησε σε τρίποντο, αλλά δεν μέτρησε καθώς ήταν οριακά εκπρόθεσμο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την Ρεάλ να προηγείται με 45-42. 

Η Βασίλισσα είχε αρκετούς λόγους να χαμογελάει και να αισθάνεται περήφανη για το κατόρθωμά της, αλλά και έναν σημαντικό λόγο για να είναι... προβληματισμένη. Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκάμπριελ Ντεκ, τρία λεπτά πριν τελειώσει το τέταρτο ματς της σειράς, αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα. 

Ο Ζακ ΛεΝτέι έπεσε πάνω του με φόρα, ο Αργεντίνος φόργουορντ «κατεδαφίστηκε» στο παρκέ και ακολούθως άρχισε να σφαδάζει. Για να φύγει από το γήπεδο χρειάστηκε βοήθεια και οι συμπαίκτες του τον έβλεπαν τρομαγμένοι να πονάει και να αποχωρεί. Ακόμα δεν έχουν υπάρξει νεότερα της κατάστασής του, αλλά ο πρώην παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ φαίνεται πως έχει σοβαρό πρόβλημα καθώς από το γήπεδο έφυγε με πατερίτσες.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ αποχώρησε με πατερίτσες και η Ρεάλ «πονάει» μαζί του (vids)
EUROLEAGUE

09:44 - 05.05.2023

Ο Γκάμπριελ Ντεκ αποχώρησε με πατερίτσες και η Ρεάλ «πονάει» μαζί του (vids)

Η χαρά της νίκης στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν και η ισοφάριση της σειράς των play offs περιορίστηκε όταν ο Γκάμπριελ Ντεκ χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενους. Η Ρεάλ καταστρώνει τα πλάνα της για το οριακό Game 5 χωρίς τον 27χρονο Αργεντίνο.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα σειράς 

Game 1: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 87-89 

Game 2: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 80-95 

Game 3: Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης 80-82

 Game 4: Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης 78-85 

Game 5: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 10/05, 22:00