Σβηστή τεσσάρα η «Βασίλισσα» στην Παμπλόνα και το πρωτάθλημα δεν χάνεται!

Σβηστή τεσσάρα η «Βασίλισσα» στην Παμπλόνα και το πρωτάθλημα δεν χάνεται!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:09 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 16.03.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πάρτι στην έδρα της Οσασούνα, επικρατώντας με 4-2 και διατήρησε τη διψήφια διαφορά από τους διώκτες της.

Ένέα αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος και η «Βασίλισσα» δεν το κουνάει από την κορυφή. Όχι μόνο δεν το κουνάει, αλλά διατηρεί και σημαντική διαφορά από τους διώκτες της (Χιρόνα, Μπαρτσελόνα). Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τη νίκη με 4-2 επί της Οσασούνα στην Παμπλόνα, σε μία αναμέτρηση που έβγαλαν μάτια Βινίσιους (2 γκολ) και Βαλβέρδε (3 ασίστ) και πλέον είναι στο +10 από τη Χιρόνα και στο +11 από την Μπαρτσελόνα, οι οποίες όμως έχουν ένα ματς λιγότερο.

Οι «μερένχες» δεν θα μπορούσαν να έχουν πιο ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 4ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Βινίσιους εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στη αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Μπούντιμιρ για το 1-1, αλλά οι Μαδριλένοι πήραν ξανά το κεφάλι στο σκορ με ένα υπέροχο γκολ του Καρβαχάλ για το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπήκε με διάθεση να καθαρίσει την υπόθεση νίκη και το έκανε μέσα σε τρία λεπτά. Στο 61' ο Μπραχίμ με ένα πολύ όμορφο σουτ έκανε το 1-3, ενώ στο 64' ο Βινίσιους μετά από μία εξαιρετική ενέργεια, πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σημειώνοντας έτσι το 1-4. Η Οσασούνα το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ στο 90+1', με τον Μουνιόθ να διαμορφώνει το τελικό 2-4.

Νωρίτερα, η Μαγιόρκα επικράτησε 1-0 της Γρανάδα χάρη σε γκολ του Ράιγιο (85') για την 29η αγωνιστική της La Liga.

Η 29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 30Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA