Εξαγριωμένοι οπαδοί λένε ότι η κλήρωση ήταν στημένη για να βρεθούν Χάαλαντ κι Εμπαπέ στον τελικό!

Έρλινγκ Χάαλαντ & Κιλιάν Εμπαπέ

Εξαγριωμένοι οπαδοί λένε ότι η κλήρωση ήταν στημένη για να βρεθούν Χάαλαντ κι Εμπαπέ στον τελικό!

Κώστας Τόπας 13:56 - 15.03.2024

Οπαδοί είναι πεπεισμένοι ότι η κλήρωση του Champions League ήταν «στημένη», προκειμένου η ομάδα του Έρλινγκ Χάαλαντ, Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν του Κιλιάν Εμπαπέ να βρεθούν στον τελικό στο «Γουέμπλεϊ».

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/03) η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League,  με τις ομάδες να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους αλλά και τις διασταυρώσεις που θα υπάρχουν στην ημιτελική φάση, μέχρι τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ». Αδιαμφισβήτητα οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι εκείνες της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Η κλήρωση έδειξε επίσης τη διαδρομή των ημιτελικών, καθώς ο νικητής του Άρσεναλ εναντίον της Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρεάλ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Στη συνέχεια, ο νικητής του Ατλέτικο Μαδρίτης/Ντόρτμουντ θα παίξει με εκείνον από το Παρί/Μπαρτσελόνα, ενώ όποια ομάδα καταφέρει να πάρει την πρόκριση από το Άρσεναλ/Μπάγερν Μονάχου θα έχει ένα υψηλό επίπεδο, αφού θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό σημαίνει ότι ο νικητής του Ατλέτικο/Ντόρτμουντ θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Παρί Σεν Ζερμέν/Μπαρτσελόνα, δημιουργώντας μια πιθανή μονομαχία Κιλιάν Εμπαπέ εναντίον Έρλινγκ Χάαλαντ στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο «Γουέμπλεϊ».

Αρκετοί οπαδοί βλέποντας αυτή την εξέλιξη ανήρτησαν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας ξεκάθαρα τα συναισθήματά τους, καθώς θεωρούν ότι ήταν η κλήρωση ήταν «στημένη» προκειμένου οι δύο αστέρες του ποδοσφαίρου να βρεθούν στον τελικό. Οπως τονίζουν μάλιστα, τα τέσσερα φαβορί βρίσκονται στη μία πλευρά, με τους οπαδούς της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι να «θρηνούν» για την κλήρωσή τους.

«Αυτό είναι κυριολεκτικά στημένο πώς όλα τα φαβορί βρίσκονται ξανά στην ίδια πλευρά», έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός.

«Φέρτε την Μπάγερν Μονάχου! Αλλά δεν μπορείτε να μου πείτε ότι το Champions League δεν είναι στημένο. Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ ξανά;», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League: Ρεάλ - Σίτι και Παρί - Μπαρτσελόνα ξεχωρίζουν (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

13:15 - 15.03.2024

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League: Ρεάλ - Σίτι και Παρί - Μπαρτσελόνα ξεχωρίζουν (vid)

Κέφια είχε η κληρωτίδα του Champions League, βγάζοντας αγώνες «φωτιά». Η κάτοχος του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι θα τεθεί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ένας οπαδός της Άρσεναλ πρόσθεσε: «Απλώς ήξερα ότι επρόκειτο να αναμετρηθούμε με τη Μπάγερν. Η κλήρωση του Champions League είναι στημένη».