Η αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι για την κλήρωση με τη Ρεάλ: «Τι κρίμα πάλι, πάντα το ίδιο...»

Η αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι για την κλήρωση με τη Ρεάλ: «Τι κρίμα πάλι, πάντα το ίδιο...»

Στέλιος Βαρδάκης 18:12 - 15.03.2024

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι έμειναν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι για την κλήρωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ρωτήθηκε για την κλήρωση του Champions League , που για άλλη μια φορά έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά και εξέφρασε την απογοήτευση του, έχοντας βέβαια μεγάλη δόση χιούμορ στο σχόλιο του.

«Τι κρίμα πάλι, βαριέμαι με αυτές τις μπάλες, πάντα το ίδιο», ήταν μία από τις ατάκες του στην κάμερα του «Movistar», ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε ένα πιο αναλυτικό σχόλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη δυσκολία της κλήρωσης: «Η κλήρωση είναι ίδια με την περσινή. Θα προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι και ότι καταφέραμε για να φτάσουμε στον τελικό. Είναι αυτοί με τους περισσότερους τίτλους. Θεωρούμε τους εαυτούς μας δυνατούς, κάνουμε ένα υπέροχο Champions League, έχουμε ένα καλό σερί και αυτά είναι... τάσεις».

Για την εικόνα του σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι η διοργάνωση τους ιστορικά. Σε πολλές χρονιές που πήγαινε άσχημα στο πρωτάθλημα, στο Champions League πήγαινε καλά. Κάθε φορά που βρίσκονται στη διοργάνωση νομίζουν ότι θα τον κατακτήσουν. Ο ανταγωνισμός φτάνει και δεν έχει σημασία τι θα συμβεί, ας τον απολαύσουμε».

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League: Ρεάλ - Σίτι και Παρί - Μπαρτσελόνα ξεχωρίζουν (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

13:15 - 15.03.2024

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League: Ρεάλ - Σίτι και Παρί - Μπαρτσελόνα ξεχωρίζουν (vid)

Κέφια είχε η κληρωτίδα του Champions League, βγάζοντας αγώνες «φωτιά». Η κάτοχος του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι θα τεθεί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Για τις τρεις διοργανώσεις που βρίσκεται μέσα η Μάντεσεστερ Σίτι: «Θέλουμε και τις τρεις, είμαστε στα προημιτελικά στο Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στη Νιούκαστλ, είμαστε ένα βαθμό μακριά από την κορυφή στην Premier και κάνουμε σπουδαία πράγματα και στο Champions League. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Τα πάμε καλά. Τα τελευταία χρόνια παλεύαμε για αυτή τη διοργάνωση και πέρυσι την κατακτήσαμε».