Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα κόντρα στην Ουκρανία, γνώρισε την ήττα με 0-1
i

©intime

Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα κόντρα στην Ουκρανία, γνώρισε την ήττα με 0-1

Δημήτρης Χούπης 19:42 - 31.10.2023

Η Ελλάδα λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας, αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 0-1 και πλέον η πρόκριση δείχνει να απομακρύνεται.

Η Εθνική Γυναικών δεν κατάφερε να πάρει ξανά τη νίκη απέναντι στην Ουκρανία, αφού λίγες μέρες μετά από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, οι Ουκρανές αυτή τη φορά επικράτησαν με 1-0 για την τέταρτη αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας του Nations League

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν αυτό που απείλησε πρώτο, αφού στο 27ο λεπτό η Σαρρή με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Ωστόσο το γκολ το έβαλε η Ουκρανία στο 32'. Μετά από σουτ παίκτριας των γηπεδούχων, η Αμπασένκο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νάση. 

Οι Ουκρανές από εκεί και έπειτα άρχισαν να πιέζουν, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 74'. Μετά από κόρνερ και αρκετές κόντρες, η μπάλα έφτασε στην Κράβτσουκ που από ευνοϊκό σημείο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 90+4' η Ελλάδα όμως έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Το σουτ της Σιδερά όμως το μπλόκαρε εύκολα η Κέλιουσικ

Με αυτή την ήττα η Ελλάδα έχασε το πλεονέκτημα για την τρίτη θέση. Οι ομάδες που περνούν είναι οι τρεις πρώτες του ομίλου, οι οποίες θα κάνουν άλλον όμιλο, ο οποίος βάσει της βαθμολογικής συγκομιδής θα κρίνει τις 3 από τις 4 χώρες που θα παραμείνουν στην κατηγορία. 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Κέλιουσικ, Ποντόλσκα, Κόρσουν, Σμάτκο, Πέτρικ, Απανασένκο, Σέμκιβ, Χίριν (79' Πατσουλάγια), Κράβτσουκ, Οβντίγτσου (51' Άντρουκιβ), Χουλστσένκο (88' Καλινίνα).

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση, Πατερνά (63' Γεωργίου), Παλαμά, Σιδηρά, Μήτκου, Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή, Κονγκουλή (88' Παπαδοπούλου), Γιαννακά (56' Μωραΐτου), Σπυριδωνίδου (63' Γεωργατζή).