Ούτε τώρα νίκη για τη Βαλένθια

Αλμερία - Βαλένθια

i

Αλμερία - Βαλένθια / Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ούτε τώρα νίκη για τη Βαλένθια

Sportal newsroom 00:02 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 24.01.2023

Συνέχεια στο αρνητικό της σερί έδωσε η Βαλένθια, η οποία παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ δις, ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Αλμερία.

Έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη η Βαλένθια! Παρόλο που η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο πήρε δις το προβάδισμα, η Αλμερία δεν πέταξε... λευκή πετσέτα και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Έτσι, η Βαλένθια που μετά το Μουντιάλ δεν έχει πάρει καμία νίκη, έμεινε στην 12η θέση της βαθμολογίας (12β.) και στο +1 από την 14η Αλμερία.

Οι «νυχτερίδες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δύο καλές στιγμές με Κλάιφερτ και Καβάνι στα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης, όμως δεν αξιοποίησαν καμία από τις δύο.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, με τον Ραμαζάνι να στέλνει την μπάλα στα δοκάρι με εκτέλεση πέναλτι.

Όσα γκολ δεν είχε το πρώτο ημίχρονο τα είχε και με το παραπάνω το δεύτερο, με την αρχή να γίνεται από νωρίς. Στο 48' ο Κλάιφερτ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, των οποίων όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 54' ο Τσούμι έφερε το ματς στα ίσια.

Έπειτα από 11 λεπτά η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Γκαγιά να βρίσκει τον δρόμο προς στα δίχτυα, αλλά η Αλμερία είχε ξανά απάντηση, όταν στο 74ο λεπτό ο Πορτίγιο σκόραρε, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι,Τσένκ, Γκάμπριελ Παουλίστα, Φουλκιέ, Γκαγιά, Κλάιφερτ(88’ Καστιγιέχο), Αλμέιδα( 77’ Μορίμπα), Μούσα, Λάτο(77’ Ντούρο), Καβάνι(88’ Μάρκος Αντρέ), Λίνο

Αλμερία: Φερνάντο, Μέντες(66’ Πορτίγιο), Ακιέμε, Τσούμι, Έλι, Ρομπερτόνε, Κόστα, Μελέρο(84’ Εγκουάρας), Ραμαζανί(66’ Πότσο), Τουρέ( 77’ Εμπάρμπα), Λεο Μπαπτιστάο(76’ Σουάρες).