Κλώτσησε την ευκαιρία για τετράδα η Μπέτις

Πανηγυρισμοί παικτών Εσπανιόλ

i

©Photo by Alex Caparros/Getty Images

Κλώτσησε την ευκαιρία για τετράδα η Μπέτις

Sportal newsroom 19:08 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 24.01.2023

Η Μπέτις δεν κατάφερε να πατήσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της La Liga, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Εσπανιόλ στο «Κορνέλλα-Ελ Πρατ».

Είδε τετράδα και... μάσησε η Μπέτις! Οι Ανδαλουσιάνοι γνώρισαν εκτός έδρας ήττα από την Εσπανιόλ με 1-0 και έμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας της La Liga με 28 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε σημαντική ανάσα, καθώς ξέφυγε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μετά από κάποιες ευκαιρίες, η πίεση τους απέδωσε καρπούς, αφού βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό έγινε στο 43', όταν ο Μπρέιθγουεϊτ σκόραρε με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη η Εσπανιόλ είχε την ίδια καλή εικόνα, ενώ στο 52' ο Βιδάλ σκόραρε, όμως το VAR ακύρωσε το τέρμα του για επιθετικό φάουλ. Παρότι δεν κατάφερε ποτέ να «κλειδώσει» τη νίκη, δεν το πλήρωσε και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.

Εσπανιόλ: Άλβαρο Φερνάντεθ, Μοντές, Χιλ, Καμπρέρα, Ολιβάν, Νταρντέρ, Βιδάλ (71’ Καλέρο), Βινίσιους, Πουάδο (79’ Ροουμπέν Σάντσεθ), Μπρέθγουεϊτ (79’ Μελαμέδ), Χοσέλου.

Μπέτις: Μπράβο, Έντγκαρ Γκονθάλεθ, Ρουϊμπάλ, Πετσέγια, Ροντρίγκες (59’ Ρόδρι), Άμπνερ (80’ Γουίλιαν Ζοσέ), Καρβάλιο, Κανάλες, Λουίζ Ενρίκε (80’ Μιράνδα), Γουαρδάδο (74’ Χοακίν), Ιγκλέσιας.