ΠΑΕ Άρης προς τους οπαδούς της: «Μην πάτε στον Βόλο - Πάνω από όλα η ομάδα»

Θεόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

ΠΑΕ Άρης προς τους οπαδούς της: «Μην πάτε στον Βόλο - Πάνω από όλα η ομάδα»

Αλέξης Σαββόπουλος 16:56 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 18.04.2023

Ο Άρης ζήτησε εισιτήρια από τον Βόλο, εισέπραξε και πάλι αρνητική απάντηση και προτρέπει τους οπαδούς του να μην μεταβούν στην πόλη της Μαγνησίας.

Η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο πραγματοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτή, ο Άρης αιτήθηκε 3.000 εισιτήρια, Βόλος και Αστυνομία αρνήθηκαν (κάτι που ούτως ή άλλως ήταν γνωστό) και κατά συνέπεια η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της προτρέπει τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Μαγνησίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (23/04) με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε 3.000 εισιτήρια, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη - Δεν παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:03 - 18.04.2023

Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη - Δεν παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων»

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει του ματς με τον Άρη, με τον Αχιλλέα Μπέο να μην παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», όπως είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του πριν λίγο καιρό.

Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ., όπως και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, απάντησαν αρνητικά.

Κατόπιν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν την Κυριακή για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, καθώς απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση.

Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι της Αστυνομίας τόσο κατά την είσοδο στην πόλη του Βόλου όσο και περιμετρικά του Σταδίου.

Καλούμε, λοιπόν, τους φιλάθλους μας μην μεταβούν στο Βόλο. Οι καιροί είναι… πονηροί και πάνω από όλα είναι η προστασία της ομάδας μας».