ΠΑΕ Άρης: «Δεν απαντάμε σε τυχόν προκλήσεις, στηρίζουμε την ομάδα και προστατεύουμε το σπίτι μας»
i

©intime

ΠΑΕ Άρης: «Δεν απαντάμε σε τυχόν προκλήσεις, στηρίζουμε την ομάδα και προστατεύουμε το σπίτι μας»

Αλέξης Σαββόπουλος 14:45 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.05.2024

Οδηγίες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στον κόσμο που θα βρεθεί σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Γιατί εφιστά την προσοχή.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ζητά από τους φίλους της ομάδας να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να στηρίξουν την ομάδα με τη φωνή και τον παλμό τους την ομάδα, προστατεύοντάς την. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Φίλοι του ΑΡΗ, μπαίνουμε στην τελική ευθεία των playoffs. Απομένουν δύο παιχνίδια στην έδρα μας, το αποψινό με τον Ολυμπιακό και αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα σας χρειάζεται και στα δύο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή σας στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας και τον παλμό μας, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Χρειάζεται αυξημένη προσοχή από όλους. Έχουμε το νου μας και στον διπλανό μας. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

Θυμίζουμε για μία ακόμη φορά ότι απαγορεύονται πυρσοί, βεγγαλικά και πανό με πολιτικά ή θρησκευτικά μηνύματα. Απαγορεύεται, επίσης, να έχετε μαζί σας σακίδια. Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος περιμετρικά του γηπέδου, αλλά και κατά την είσοδό σας στις θύρες.

Επαναλαμβάνουμε ότι η νέα νομοθεσία είναι αυστηρή και προβλέπει σκληρές ποινές που είναι άμεσα εφαρμόσιμες. Φίλοι του ΑΡΗ, η ομάδα χρειάζεται τη μαζική σας παρουσία σήμερα, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι των playoffs. Στηρίζουμε την ομάδα μας και προστατεύουμε το «σπίτι» μας. Γιατί ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλα».