ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα κινδυνεύει!»

Τούμπα

i

© Intime

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα κινδυνεύει!»

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο του Δικεφάλου για το ματς με τη Χαρτς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τον αγώνα του Δικεφάλου με τη Χαρτς και την παρουσία του κόσμου των «ασπρόμαυρων».

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση χρησιμοποίησης, λέιζερ, βεγγαλικών και κροτίδων είναι πιθανό να κλείσει όλη η Τούμπα για τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο επίσημος Δικέφαλος στην ιστοσελίδα του:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών αύριο στην Τούμπα, πως ο κίνδυνος αυστηρής τιμωρίας παραμένει υπαρκτός.

Ένα βεγγαλικό ή laser, μια κροτίδα ή πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο, οτιδήποτε δεν συνάδει με τους κανονισμούς της UEFA, αρκούν για να επιφέρουν τις ήδη γνωστές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, αφορούν το κλείσιμο της Θύρας 4 τουλάχιστον για ένα παιχνίδι ή και όλων των κερκίδων, όπως μας έχει επισημανθεί προφορικά.

Η άψογη στάση όλων στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, επιβεβαίωσε πως η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP.

Η πρόκριση επί της Χαρτς θα σηματοδοτήσει το οριστικό check-in για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24, ας το χαρούμε όλοι μαζί, χωρίς να υπονομεύσουμε την συνέχεια του ταξιδιού.