«Πάτησε» Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο

Μάρκος Αντόνιο

i

©intime

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο

Sportal newsroom 15:15 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 30.08.2023

Ο Μάρκος Αντόνιο έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Μάρκος Αντόνιο έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον «δικέφαλο». 

Ο παίκτης αναμένεται να περάσει σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκτήθηκε ως δανεικός. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα σύμφωνα με τους Ιταλούς θα καταβάλλει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας. 

Την ίδια ώρα οι «ασπρόμαυροι» θα καλύψουν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και προαιρετική οψιόν, που θα αφορά το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τη Λάτσιο να κρατά το υπόλοιπο 15%. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων κράτησαν περίπου δέκα μέρες και τελικά η υπομονή που είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έπιασε τόπο. 

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τη Χαρτς για τα playoffs του Conference League (Πέμπτη 31/8), έχοντας το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα στη Σκωτία. Εκεί που η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, είχε επικρατήσει με 2-1 χάρη στο γκολ του Σβαμπ και του Ζίβκοβιτς

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου έδειξε αρκετά αισιόδοξος, λέγοντας πως δεν πιστεύει πως η πρόκριση έχει κριθεί. «Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μας πιστεύει ότι έχουμε πάρει την πρόκριση. Πιστεύω ότι έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είμαι αισιόδοξος ότι θα δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού της Χαρτς, μπορεί να αλλάξει, αλλά έχουν μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Ξέρουμε τους κινδύνους. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Πρέπει να είσαι σωστός με το ποδόσφαιρο για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.