Όταν ο Παγέτ είχε σκοράρει έναν «κεραυνό» απέναντι στον ΠΑΟΚ (vid)

Ντμίτρι Παγέτ

i

©intime

Όταν ο Παγέτ είχε σκοράρει έναν «κεραυνό» απέναντι στον ΠΑΟΚ (vid)

Δημήτρης Χούπης 14:06 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 02.06.2023

Ο Παγέτ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Μια μεταγραφή που αν γίνει θα φέρει ξανά τον Γάλλο αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα που έχει σκοράρει ίσως το καλύτερο γκολ της καριέρας του.

Ο Ντμίτρι Παγέτ όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Equipe ο Γάλλος αναμένεται να μην συνεχίσει στη Μαρσέιγ έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του. 

Ο λόγος για την πρόωρη αποχώρηση είναι το χαστούκι που είχε ρίξει στον βοηθό προπονητή της Λανς. Ο 36χρονος δεν περνούσε και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του με τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο, λόγω του περιορισμένου ρόλου και χρόνου. Η αποχώρηση όμως του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει ένα κίνητρο στο να συνεχίσει κανονικά στην ομάδα της Μασσαλίας. 

Παράλληλα όπως αναφέρει η Equipe ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να αφήσει τον πρώην Γάλλο διεθνή να φύγει από την ομάδα. Αρκετοί σύλλογοι λοιπόν έχουν δείξει ενδιαφέρον, με τον Ολυμπιακό να είναι ένας από αυτούς. Σε περίπτωση λοιπόν που ο Γάλλος έρθει στην Ελλάδα, θα αντιμετωπίσει ξανά τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα με την οποία πέτυχε ίσως το καλύτερο γκολ της καριέρας του. 

Ένα χρόνο πριν λοιπόν ο «δικέφαλος αντιμετώπιζε τη Μαρσέιγ για τους προημιτελικούς του Conference League. Ο πρώτος αγώνας στη Γαλλία είχε στιγματιστεί από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απαγορευτεί η μετακίνηση των οπαδών της Μαρσέιγ στην Ελλάδα. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Μασσαλίας είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 2-1. Στο 44ο λεπτό και ενώ η Μαρσέιγ είναι ήδη μπροστά στο σκορ με ένα μηδέν, ο Παγέτ με έναν «κεραυνό» θα κάνει το 2-0. Όπου μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Γάλλο, ο οποίος με ένα γυριστό βολέ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Το τέρμα αυτό στο τέλος του τουρνουά ψηφίστηκε ως το καλύτερο του Conference League, ενώ είχε μπει και υποψήφιο για το βραβείο «Πούσκας». 

Αυτό δεν ήταν το μόνο γκολ που πέτυχε απέναντι στο ΠΑΟΚ, αφού στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης ο 35χρονος τότε Παγέτ είχε βρει δίχτυα και πάλι, βάζοντας στην ουσία τέλος στα όνειρα του «δικεφάλου» για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.