Η άσεμνη χειρονομία του Μαρτίνες στον Εμπαπέ λίγο πριν ο Γάλλος εκτελέσει πέναλτι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vid)

Εμιλιάνο Μαρτίνες & Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Η άσεμνη χειρονομία του Μαρτίνες στον Εμπαπέ λίγο πριν ο Γάλλος εκτελέσει πέναλτι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vid)

Κώστας Τόπας 12:43 - 03.01.2024

Λίγο πριν ο Κιλιάν Εμπαπέ εκτελέσει πέναλτι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία προς τον Γάλλο αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι κατάφερε να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και νέες εικόνες και λεπτομέρειες για τον τελικό στον οποίο η «Αλμπισελέστε» νίκησε τη Γαλλία στο Κατάρ εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix, «Captains of the World», αποκαλύφθηκε μια κατάσταση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media και γρήγορα έγινε viral. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται μια άσεμνη χειρονομία του Εμιλιάνο Μαρτίνες με τον Κιλιάν Εμπαπέ, λίγο πριν ο 24χρονος Γάλλος αστέρας εκτελέσει από την άσπρη βούλα.

Όταν ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν σκύβει για να πιάσει την μπάλα πριν εκτελέσει το πέναλτι, ο Μαρτίνες τον πλησιάζει και κάνει μια κίνηση με τη λεκάνη του στο ύψος του προσώπου του Γάλλου. Μια άσεμνη χειρονομία σεξουαλικού χαρακτήρα που θυμίζει την κίνηση του Αργεντινού κίπερ όταν πήρε το χρυσό γάντι του Μουντιάλ και το τοποθέτησε στα γεννητικά του όργανα.