Παίζει με ΑΕΚ ο Χάμες, γλίτωσε τα χειρότερα ο Σαμασέκου

Χάμες Ροντρίγκες

i

Χάμες Ροντρίγκες/ ©Intime

Παίζει με ΑΕΚ ο Χάμες, γλίτωσε τα χειρότερα ο Σαμασέκου

Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να παίξει κανονικά στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει ο Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (12/3,19:00) κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Super League. 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη ΑΕΚ (56), η οποία έχει ματς λιγότερο. Θυμίζουμε ότι η «Ένωση» θα κοντραριστεί αύριο (8/3) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής. 

Επομένως, πέρα από μία νίκη γοήτρου το βράδυ της Κυριακής για την κάθε ομάδα, είναι και ένα πολύ σημαντικό ματς που δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός μετά και την επικράτηση κόντρα στον Παναιτωλικό το βράδυ της Δευτέρας (6/3) παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς. 

Ο Μίτσελ, όπως όλα δείχνουν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα έχει στη διάθεσή του τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός παρότι οι Πειραιώτες σήμερα έχουν ρεπό θα κάνει το ατομικό του πρόγραμμα, ώστε από αύριο να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να δώσει το «παρών» στο ματς με την «Ένωση» και να πάρει φανέλα βασικού από τον Ισπανό κόουτς παρότι έχει μείνει εκτός δράσης σχεδόν έναν μήνα. Διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής φαίνεται πως θα είναι και Ντιαντιέ Σαμασέκου. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Λεβαδειακό. Οι εξετάσεις, ωστόσο που υποβλήθηκε έδειξαν πως γλίτωσε τα χειρότερα και ότι δεν έχει πάθει μεγάλη ζημιά. 

Στην προπόνηση της Δευτέρας (6/3) έκανε μόνο θεραπεία αλλά όπως είπε και ο ίδιος μπορεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις αλλά έως την Κυριακή πιστεύει πως θα είναι 100% και θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι ο Γιάν Εμβιλά είναι νοκ - άουτ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος. 

Τέλος, πιθανότητες να προλάβει να είναι τουλάχιστον στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα έχει ο Γκάρι Ροντρίγκες