Πάλμα: Οι Βέλγοι και οι… άλλοι μνηστήρες
i

Πάλμα/©Intime

Πάλμα: Οι Βέλγοι και οι… άλλοι μνηστήρες

Αλέξης Σαββόπουλος 11:20 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 01.05.2023

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αρκετών Bελγικών ομάδων για τον Λούις Πάλμα και τα 3.000.000 που θεωρούνται λίγα για την απόκτησή του.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα για τον Λούις Πάλμα που είναι με διαφορά το πιο… καυτό όνομα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Όχι μόνο στην πατρίδα του που οι ιστοσελίδες έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν αφιερώματα για τη Ρέιντζερς, θεωρώντας σχεδόν δεδομένο ότι ο 23χρονος θα μετακομίσει στο Αιμπροξ την επόμενη σεζόν, αλλά και σε άλλες χώρες.

Τελευταίοι τη σκυτάλη πήραν οι Βέλγοι, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», που κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στον παίκτη του Άρη, ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχουν και οι Φενέρμπαχτσε, Μπέρνλι, Ντίναμο Κιέβου και Λανς. Οι Βέλγοι προφανώς γιατί η Άντερλεχτ είχε εκδηλώσει επίσημα το ενδια-φέρον της και η Γάνδη έστειλε άνθρωπό της να παρακολουθήσει τον νεαρό: «Η Άντερλεχτ έχει αφοσιωθεί στην περίπτωση του Λούις Πάλμα αλλά ο Άρης απέρριψε την πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ που δέχθηκε, θεωρώντας ότι είναι χαμηλή. Τώρα είναι η Γκεντ αυτή που ενδιαφέρεται και θα ήθελε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ω-στόσο, ο Μισέλ Λουβατζί θα πρέπει να ξοδέψει ένα ποσό της τάξεως των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Λούις Πάλμα», αναφέρει.

Παράλληλα γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων αλλά και στις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι Βέλγοι εφόσον θελήσουν να τον αποκτήσουν. «Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Πάλμα προκάλεσαν την προσοχή αρκετών ομάδων. Άντερλεχτ, Ντίναμο Κιέβου, Λανς, Ρέιντζερς είναι μερικοί από αυτές. Η ομάδα του Κιέβου είχε καταθέσει προσφορά 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Άντερλεχτ είδε να απορρίπτεται και η δική της προσφορά. Ο Άρης έκρινε ανεπαρκείς τις προσφορές και περιμένει μεγαλύτερες», καταλήγει.