Τρέλα των οπαδών της Σέλτικ για τον Πάλμα

Λουίς Πάλμα

i

©PrtScr

Τρέλα των οπαδών της Σέλτικ για τον Πάλμα

Sportal newsroom 12:23 - 01.10.2023

Η Σέλτικ πήρε δύσκολη νίκη επί της Μάδεργουελ με 2-1, με τον πρώην του Άρη, Λουίς Πάλμα, να σκοράρει το πρώτο τέρμα των «Κελτών» και να γνωρίζει την αποθέωση.

Η Σέλτικ συνεχίζει το αήττητο σερί στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, το οποίο την κρατάει στην πρώτη θέση με πέντε βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σεντ Μίρεν. Χθες (30/9) οι «Κέλτες» πήραν δύσκολη νίκη επί της Μάδεργουελ εκτός έδρας με 2-1, σε ένα παιχνίδι που το τέλος του ήταν... τρομερό.

Στο 87' ο Λουίς Πάλμα άνοιξε το σκορ , πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Σκωτίας. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90+5' με τον Σπιτάλ, με τους οπαδούς της Μάδεργουελ μάλιστα να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν το τέρμα. 

Ωστόσο η Σέλτικ δεν είπε την τελευταία της κουβέντα, αφού ο Ο' Ρίλι σκόραρε στο 90+7' και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους «Κέλτες». Μετά το παιχνίδι μία σελίδα της ομάδας είχε προφανώς... όρεξη, αφού ανέβασε τον Πάλμα να χορεύει,  πανηγυρίζοντας ένα γκολ με τη φανέλα του Άρη. Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Αυτό το αίσθημα όταν είναι Σάββατο βράδυ».

Απίστευτα πράγματα στην Αγγλία - Ο VAR νόμιζε πως ο διαιτητής είχε μετρήσει το γκολ της Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

11:48 - 01.10.2023

Απίστευτα πράγματα στην Αγγλία - Ο VAR νόμιζε πως ο διαιτητής είχε μετρήσει το γκολ της Λίβερπουλ

Φοβερή ασυνεννοησία φαίνεται να έχει γίνει στο ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας, με τον VAR να νομίζει πως ο διαιτητής είχε μετρήσει το γκολ και γι' αυτό τον λόγο συμφώνησε με την απόφασή του.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα αποκτήθηκε από τη Σέλτικ το καλοκαίρι του 2023, δίνοντας στον Άρη ένα ποσό γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Με τους «κιτρινόμαυρους» βρήκε δίχτυα 17 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η γενική του εικόνα ήταν αρκετά καλή. Ως αποτέλεσμα αυτού πήρε μεταγραφή στη Σέλτικ, με την οποία έχει κάνει ντεμπούτο και στο Champions League