Πάλμα: «Τρέχει» για να προλάβει Παναθηναϊκό

Λουίς Πάλμα

i

Πάλμα/©Intime

Πάλμα: «Τρέχει» για να προλάβει Παναθηναϊκό

Αλέξης Σαββόπουλος 09:00 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 02.02.2023

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη, Λουίς Πάλμα, χάνει πιθανότατα και τον αγώνα με τον Ιωνικό και… παλεύει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τους «πράσινους».

Στην αρχή, ο τραυματισμός του Λούις Πάλμα στον αστράγαλο, στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, δεν φαινόταν σοβαρός. Ένα απλό διάστρεμμα που θα τον άφηνε για λίγες μέρες εκτός δράσης. Από τότε έχει περάσει ένας μήνας και κάτι και ο 23χρονος από τις Ονδούρες, ακόμη δεν έχει καταφέρει να τον ξεπεράσει. Έκανε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, κι άλλες, επίσης ολιγόλεπτες, στα δυο ματς κυπέλλου, οι οποίες απλά επιβεβαίωσαν ότι ήταν ανέτοιμος να επιστρέψει.

Ο MVP του Άρη, το προηγούμενο διάστημα και πρώτος σκόρερ, έχασε ουσιαστικά ολόκληρο τον καθοριστικό για την ομάδα του Γενάρη και παλεύει να αφήσει πίσω του ένα τραυματισμό που του έβαλε φρένο και στέρησε από την ομάδα του και τον Πάρντιου από μια πολύ αξιόπιστη λύση. Ο Πάλμα, έκανε και νέα μαγνητική, η οποία δεν έδειξε ότι έχει κάτι το ανησυχητικό. Πρέπει απλά να ξεπεράσει τους πόνους και τον φόβο. Όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε με τον Ιωνικό το Σάββατο (04/02) αφού εξακολουθεί να κάνει ατομικό. Πλέον έχει… κυκλώσει τον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όλο το βάρος έχει πέσει εκεί ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί δίχως να αισθάνεται πόνο στο πόδι.