Παμλίδης: «Θέλω να δω πως έχασα το γκολ, χίλιες φορές να στήσω την μπάλα εκεί δεν θα τη στείλω στο δοκάρι»

Παμλίδης

i

©intime

Παμλίδης: «Θέλω να δω πως έχασα το γκολ, χίλιες φορές να στήσω την μπάλα εκεί δεν θα τη στείλω στο δοκάρι»

Δημήτρης Χούπης 23:53 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 26.11.2023

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε για τη φάση που έχασε σε κενή εστία, τονίζοντας πως χίλιες φορές να στήσει εκεί την μπάλα, δεν θα τη στείλει ξανά στο δοκάρι.

Ο Γιώργος Παμλίδης λίγο μετά το γκολ του Τσούμπερ έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ωστόσο ο Έλληνας επιθετικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όντας σε κενή εστία. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ λοιπόν ο φορ του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε πως θέλει να δει πως έχασε αυτό το γκολ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως χίλιες φορές να στήσει εκεί την μπάλα και να σουτάρει δεν θα τη στείλει στο δοκάρι. 

«Να πω την αλήθεια κι εγώ θέλω να δω πως το έχασα. Χίλιες φορές άμα στήσω την μπάλα δεν μπορεί να πάει στο δοκάρι. Αλλά όλα μπαίνουν και όλα χάνονται», είπε αρχικά. 

Όσον αφορά το παιχνίδι είπε: «Νομίζω ότι είχαμε μια καλή παρουσία στο γήπεδο, φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί, κρατήσαμε το καλό πρόσωπο που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και συνεχίσαμε και σήμερα με μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε η εμφάνιση μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα για μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο». 

Για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου σχολίασε: «Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακριβώς αυτό λέγαμε, ότι δεν μας έπαιρνε άλλο, πρέπει να αντιδράσουμε και νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και στο σημερινό, βγάλαμε αντίδραση. Βέβαια δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Κρατάμε όμως τις δύο καλές εμφανίσεις. Θα πρέπει, βέβαια, να αναγνωρίσουμε και τον αντίπαλο. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να σταθούμε στο πλάνο που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Για τη στήριξη των παικτών στον προπονητή της ομάδας, Θανάση Στάικο: «Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε όλοι ένα, είμαστε πραγματικά μία οικογένεια κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Θεωρώ ότι είμαστε σύσσωμοι ως ομάδα και φαίνεται στο γήπεδο».