Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ο Ρούμπεν Πέρεθ
i

Ρούμπεν Πέρεθ/ ©Intime

Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ο Ρούμπεν Πέρεθ

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:54 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 13.12.2022

Απών και από τη σημερινή προπόνηση των «πράσινων» ήταν ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει ρυθμούς για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Μετά τη διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζεται να πατήσει ξανά... χορτάρι. 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (15/12,17:30) τον Βόλο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον πρώτο αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Αμφίβολος για την αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος παραμένει κλινήρης και απουσίαζε και από τη σημερινή προπόνηση των «πράσινων» στο «Γεώργιος Καλαφάτης». 

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προπονήθηκαν κανονικά ξεκινώντας με προθέρμανση και συνεχίζοντας με rondo και παιχνίδι με μπάλα. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος ακολούθησε την Δευτέρα (12/12) το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, έβγαλε σήμερα (13/12) όλο το πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας και οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (17.30). 

Απ’ την προπόνηση της Τρίτης απουσίασε ξανά ο Ρουμπέν λόγω ίωσης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo και παιχνίδι με μπάλα.