Παναθηναϊκός: “Αντίο” στην Πέγεια με τον Βέρμπιτς σε φόρμα (vid)
i

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς / Intime

Παναθηναϊκός: “Αντίο” στην Πέγεια με τον Βέρμπιτς σε φόρμα (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:01 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 06.12.2022

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Πέγεια με δουλειά στην ανάπτυξη και με τον Βέρμπιτς να ξεχωρίζει με τα τελειώματα του.

Την τελευταία προπόνηση του στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός. Διότι την Τετάρτη η αποστολή θα μεταβεί στη Λάρνακα για το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, θα διανυκτερεύσει εκεί και την Πέμπτη θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Παραμονή της τρίτης αναμέτρησης επί κυπριακού εδάφους, ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε στην ανάπτυξη και σε όσα προσδοκά να δίνει αύριο (7/12) στο τερέν. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το rondo, ο Σέρβος χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και δούλεψε στο passing game και στην εκδήλωση επίθεσης από τα άκρα.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Μπερνάρ, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Σπόραρ, Κρυπαράκος.

ΜΠΛΕ: Μπρινιόλι (Λοντίγκιν), Κώτσιρας Σάντσες, Μάγκνουσον, Σάρλια, Σιδεράς, Τσόκαϊ, Σαβιέρ, Καμπετσής, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Πρώτα, επιτέθενταν οι πορτοκαλί και αμύνονταν οι μπλε και μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Στις επιθέσεις των πορτοκαλί σκόραραν από δύο γκολ οι Σπόραρ και Κρυπαράκος. Για τους μπλε, ο Βέρμπιτς χρίστηκε σκόρερ τέσσερις φορές, δείχνοντας την ποιότητα του, ενώ ένα γκολ πέτυχαν οι Καμπετσής και Κυριόπουλος.

Οι ίδιες ομάδες έπαιξαν στη συνέχεια δίτερμα στο μισό γήπεδο, με την προσθήκη τερματοφυλάκων. Έπαιξαν και οι τέσσερις: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Διούδης και Χριστογεώργος. Γι την ιστορία, οι “μπλε” νίκησαν 1-0 με σκόρερ τον Κυριόπουλο.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μπερνάρ και Καμπετσή να δουλεύουν στα τελειώματα φάσεων. Και σε αυτή την άσκηση, ο Βέρμπιτς είχε πολύ καλές επαφές με τη μπάλα και φαίνεται πως έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του. Την οποία βέβαια πρέπει να βγάλει και στα επίσημα παιχνίδια.

Tags: