Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ επέστρεψε στη δράση (vid)
i

Μπαρτ Σένκεφελντ /©Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ επέστρεψε στη δράση (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:05 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 05.12.2022

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ στο κανονικό πρόγραμμα ήταν η πιο σημαντική είδηση από την προπόνηση της Δευτέρας! Ο Ολλανδός αμυντικός γυμναζόταν ατομικά τις προηγούμενες μέρες και δεν έπαιξε στα φιλικά του Παναθηναϊκού με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Ωστόσο, ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένεται να πάρει χρόνο στο τελευταίο ματς στην Κύπρο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, την Τετάρτη στη Λάρνακα. Το ήθελε και ο ίδιος να αγωνιστεί, για να βρει πιο εύκολα ρυθμό εν όψει της επανεκκίνησης των επίσημων υποχρεώσεων του Τριφυλλιού.

Περαιτέρω, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν πήραν μέρος στην προπόνηση. Σπόραρ, Ρούμπεν. Σαβιέρ, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης και Μπερνάρ γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρή ένταση, γιατί έχουν τον πιο πολύ χρόνο στα δύο φιλικά. Ο Κουρμπέλης και ο Ιωαννίδης πάτησαν χορτάρι, έστω και για τρέξιμο. Ενώ ο Τσέριν συμμετείχε μόνο στο πρώτο κομμάτι και ολοκλήρωσε με αποφόρτιση, όπως και ο Παλάσιος στο φινάλε.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ένα μικρό δίτερμα στο μισό γήπεδο, ανάμεσα στους “μπλε” και στους “πορτοκαλί”. Με τους πρώτους να νικούν 6-2 με τα γκολ των Παλάσιος (2), Κυριόπουλου, Συμεωνίδη, Βέρμπιτς και Τσόκαϊ. Σκόρερ για τους ηττημένους ήταν οι Κώτσιρας και Καμπετσής.