Παναθηναϊκός: Η περίεργη συμπεριφορά του Χένινγκ Μπεργκ
i

Χένινγκ Μπεργκ /© Intime

Παναθηναϊκός: Η περίεργη συμπεριφορά του Χένινγκ Μπεργκ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:01 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 05.12.2022

Ο προπονητής της Πάφου άφησε τη θέση του στην ανάπαυλα του κυριακάτικου φιλικού με τον Παναθηναϊκό, σε μία συμπεριφορά που δεν συνηθίζεται στη διάρκεια αναμετρήσεων.

Μία παράξενη συμπεριφορά επιφύλαξε ο προπονητής της Πάφου, Χένινγκ Μπεργκ, στο κυριακάτικο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Ο Νορβηγός δεν κοουτσάρισε την ομάδα του σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, παρά μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα, με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Ολανθάμπαλ, η ενδεκάδα της πρωτοπόρου του κυπριακού πρωταθλήματος επανδρώθηκε από παίκτες της Κ19. Αλλά η αξιοπερίεργη αλλαγή σημειώθηκε στον πάγκο!

Διότι ο Χένινγκ Μπεργκ άφησε τη θέση του στον προπονητή της Κ19, Ντιμίτρι Μιχαηλένκο. Με τον Μπεργκ να επικαλείται ανειλημμένες υποχρεώσεις και να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο. Αναμφίβολα, μία στάση που δεν συνηθίζεται από επαγγελματίες, έστω και για λόγους ευγένειας και φιλοξενίας προς τον φιλοξενούμενο συνάδερφο που στην προκειμένη ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάντως, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Μπεργκ επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Γιοβάνοβιτς και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Με τον coach της Πάφου να εισπράττει τις αντίστοιχες ευχές, αφού οι δύο ομάδες προπορεύονται στα πρωταθλήματα τους.